Buna. Eu una am tinut cateva diete, dintre cele mai bune si nu am avut nici un rezultat. Le-am insotit chiar si de suplimente de slabit si nimic. Am dat jos un kg si jumatate, iar dupa am pus 3 in loc. M-am intors din Anglia (dupa ce am stat 6 luni acolo) cu 59 de kg din 52 si am 1.64m. Eram destul de tulburata, pentru ca sunt tanara si nu-mi statea bine. Dupa ce dietele au esuat, am devenit si putin frustrata. Si iata ce am facut: mie imi place foarte mult salata de rosii si castraveti, mai ales vara. Am mancat aproape doua luni de zile NUMAI salata si fructe. Fara sa ma infometez. Am mancat ori de cate ori mi-a fost foame, oricat am vrut, indiferent de ora. De placere. Nu m-am simtit rau, ba dimpotriva, chiar mai bine. Dupa cateva saptamani m-am suit pe cantar intamplator si slabisem. Am continuat si acum am 52de kg iar. Am adaugat treptat carne, oua, cartofi etc. dar am cel putin o masa pe zi salata iar din celelalte alimente nu mananc mult, doar cat sa-mi fac pofta si sa ofer organismului si celelalte "ingrediente" necesare. Iti spun si ca nu am renuntat la Cola nici o zi, iar in unele zile mancam dulciuri, dar numai dulciuri toata ziua, adica nu mai mancam salata sau fructe. Ma simt foarte bine atat d.p.d.v. al aspectului fizic, dar si al sanatatii. Aaa, iar cand imi aduceam aminte, adica o data pe saptamana maxim de doua ori, faceam 20 de abdomene, atat. Sper sa mearga si la tine daca vei incerca. Si daca iti plac legumele. Ti-am spus, pentru mine a fost de placere, nici nu mai speram sa slabesc. Bafta multa!
P.S.: nu exista dieta perfecta, cea mai buna este cea care se potriveste organismului tau. Uite ca eu am gasit-o pe a mea singura. Daca organismul tau functioneaza ca al meu, vei avea succes.