anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum spui unei fete ca o placi?

7 răspunsuri:
| elyfel a răspuns:

O invitatie in orashee hee

suntserios
| suntserios a răspuns:

Cu multa incredere, asta e cel mai important sa ai incredere in tine

| OnuOnulică a răspuns:

Hei!

Te duci la ea și îi spui tot ce simți cât mai subtil.Simplu și rapid dar nu te lungi că fetelor nu le place asta spune-i direct că o placi și gata.

Baftă!

| StalkerSoul a răspuns:

"Buna, ce faci vreau sa iti spun ceva. imi placi mult, as vrea sa stiu daca am vreo sansa sau daca vrei sa ne cunoastem."

Daca nu vvrea asta e ai incercat, sa nu fii suparat!

| Ioana011 a răspuns:

Direct cel mai bine. I-ai un trandafir te duci la ea o intrebi ce face, ii dai floarea si ii spui sentimentele tale. Asteapta-i reactia.

| foreverunicorn a răspuns:

Ok deci...
Stiu o metoda destul de buna. Mai indirect, daca fata-i desteapta se prinde.
Doar ca exista o conditie: trebuie sa iti petreci timpul cu ea, sa fiti prieteni destul de apropiati. Daca abia va dati "buna" nu prea ar functiona.
Deci, trebuie sa intri in vorba cu ea, nu stiu, vorbiti despre cel mai nou cuplu al clasei. Sau despre un serial TV. Orice, atata timp cat ajungi sa ii explici urmatoarele: "Nu exista baieti *cu exceptia gay-lor* care isi pierd timpul cu o fata pe care nu o plac. Adica, singurul motiv pentru care un baiat si o fata sunt *doar* prieteni este faptul ca fata nu da semne ca l-ar placea pe baiat. Dar in toate cazurile baiatul o place pe fata."
Chiar daca nu consideri asta adevarat, trebuie sa o spui, dar am repetat conditia. Ma rog, nu neaparat asa cum am scris eu, dar ai prins ideea.

O alta varianta ar fi ceva ce i s-a intamplat unei colege. E chiar hilar, daca te gandesti rolling on the floor Baiatu` a venit, a tras-o de mana fara sa zica *ma rog, parca a murmurat un * nimic si a dus-o intr-un colt mai pustiu, ca sa-i zic asa. A strigat ceva gen "Te plac, copila!" si a sarutat-o rolling on the floor). Fata avea un soc deci nu a prea putut sa spuna ceva. Pana sa realizeze ce s-a intamplat, ala plecase deja.

Succees

| Bizbiavatar12 a răspuns:

Pai, Sunt mai multe cai de a face asta happy, eu iti voi spune 2.

In primul rand vreau sa stii ca totul depinde de fata respectiva. Daca si ei ii placi, nu te vei face de ras in fata ei Niciodata!

1 - Spune-i direct. Fetele se simt bine stiind ca un baiat o place.
2 - Incearca sa-i spui printr-un mesaj, un buchet de flori cu un mesaj.

Întrebări similare