Daca esti reprezentant avon NU primesti salariu.
Din totalul ( suma ) comenzii plasate de tine iti revine un procent si tie... in functie de cat de mare este suma produselor pe care tu le comanzi. Cu cat suma este mai mare cu atat si procentul tau este mai crescut.
Daca esti in primele campanii fiind un reprezentan nou ai anuite beneficii si premii si bine inteles un procent mai mare decat ceilalti daca plasezi comanda de o anumita suma ( ca de ex. " plaseaza comanda de 170 lei si ai 30 % comision din bani ).
In general daca iti comanzi produse pentru tine din catalogul pentru clienti nu o sa ramai mai cu nimic pentru ca va trebuii sa iti platesti partea de bani si o sa platesti bine inteles din comision o sa ramai cu 10/20 lei depinde cat consumi si mai ales cat de dependenta de cosmetice esti.
Cat despre catalogul reprezentantului reprezinta un catalog cu mult mai putine produse la un pret mai redus dar pe care oricum le platesti. [ nu e gratuit nimic din el chiar daca se numeste " catalogul reprezentantului " ]
Nu vreau sa te descurajez decat sa iti explic realitatea e foarte posibil sa nu ti-se intample asa la faza cu banii si chiar sa iti iasa ceva...
Oricum iti doresc multa bafta. Multe comenzi si sa iti iasa si tie niste bani frumusei.
Daca mai ai intrebari poti sa imi dai un mesaj.
Nu chiar salariu!
iti face reducere la produse si ai un catalog special pentru reprezentantzy...si iti da nu stiu cat la suta dn profit!
Primesti procent din vanzarile pe care le faci si in plus premii si bonusuri lunar.
Inscrieri gratuite se fac aici-> http://mad.ly/signups/115664/join
Dureaza 2 secunde
Buna nu doresti sa devii reprezentant Avon? comanzi confortabil din fata calculatorului si primesti produsele intr-un timp scurt, participi la "ora de frumusete" si afli tot ce e nou in domeniu, primesti premii gratuite si beneficiezi de avantajele oferite de Avon, Produse Avon cu pana la 40% discount si multe alte premii gratuite, daca doresti mai multe informatii contactati-ma : camitzii26@yahoo.com
Nu-l poti numi chiar asa...este vorba de un discount intre 15-40% plus alte beneficii, de exemplu produse cadou...pentru mai multe detalii 0726388398 sau www.inscrieriavon.tk imi trimiti formularul cu datele tale si te contactez eu in cel mai scurt timp.zi buna!
Nu e vorba de salariu ci primesti discount la produsele comandate.Cu cat suma produselor este mai mare cu atât si discountul este mare.
225200nu întreabă: