| Lissa1950 a întrebat:

Dacă mănânc ce vreau atâta timp cât mănânc în deficit caloric pot slabi?
Eu mi-am propus o limita de 300 decalorii pe care sa o consum zilnic, dar în care sa mănânc ce vreau eu cu condiția de a nu depăși limita propusa, fac asta de 7 zile deja și a-și vrea sa știu dacă se vor vedea rezultate într-o luna cu acest "regim" ca să-i zic asa...

6 răspunsuri:
| 239 a răspuns:

Da, se poate. Dar sunt curios ce mananci tu o zi intreaga doar 300 calorii? laughing

| Lissa1950 explică (pentru 239):

Pana acum mănânc un mar, și uneori legume fierte, dar nu pot renunța la dulciuri, chiar azi am mâncat 2 randulete de ciocolata si un mar, și cam atât...

suntserios
| suntserios a răspuns:

Eu nu cred ca supraviețuiești cu 300 calorii pe zi sau supraviețuiești dar iti nenorocesti organismul.

| Eireann a răspuns:

Din pacate nu ai cum sa iti obtii necesarul de nutrienti si vitamine in 300 de calorii. Nu o sa incep sa iti povestesc de ficat si inima, ca nu te intereseaza. Pielea: o sa devina mai subtire si fragila si o sa capete o culoare pamantie. Posibil sa apara cosuri ( molecule de grasime inmagazineaza toxine, cand molecula se dezintegreaza toxinele sunt eliminate in sange) si riduri ( lipsa de nutrienti face corpul sa ii trimita spre organele vitale deci pielea nu primeste suficient sa se regenereze si sa se mentina sanatoasa, mai ales ca daca slabesti nu vrei piele lasata ). Parul iar o sa sufere: cadere exagerata, crestere incetinita. Unghiile o sa devina moi si fragile, o sa creasca mai greu si o sa se rupa mai repede, o sa prezinte decolorari.
Deci slaba, slabita, cu pielea trena, par rar si unghii rupte. :-) plus ca in momentum in care o sa te intorci la mancat 1000 sau 1500 de calorii pe zi o sa pui tot la loc. Te rog macar sa bei multa apa si sa mananci cate o salata, legumele crude au vitamine care se distrug prin fierbere.

| Eireann a răspuns (pentru suntserios):

Mentinerea functiilor vitale (functionarea creierului, contractia inimii si respiratia) consuna zilnic cam 500 calorii. Dar se presupune ca poti sa supravietuiesti 3 saptamani fara mancare.

| Adry05 a răspuns:

300 calorii e prea puțin. evetual 1000