| Nick_Cata_1994 a întrebat:

"Dacă nu pierdeam iară câștigam"
Am primit un pumn de la o fată degeaba, fix în nas. Mi l-a spart și toți (foștii) colegii mei m-au batjocorit pentru că n-am ripostat. Sunt un "papă lapte", sau am făcut ce trebuie?

4 răspunsuri:
| danay72 a răspuns:

Ai facut ce trebuie. Faptul de a răspunde cu aceeași monedă nu face decât să fii ca ea. Faptul că nu ai ripostat arata ca esti diferit, ca ai tărie de caracter și ca te poti stăpânii în situații tensionate. E mai greu să te stăpânești, decât să ripostezi. Felicitări, continuă să învingi răul prin bine.

| BotezanDaniel a răspuns:

Ai facut bine ce ai facut, dar de unde acest ''mare tupeu''pe fata aia? Acum nu mai poti da timpul inapoi, dar poate daca erai mai increzator, ai fii evitat conflictul, doar aparandu-te, nu spune nimeni sa o rupi in bataie, laughing dar aveai 2 variante; sa fiti chit, ii dadeai un pumn in mana, sau sa ramai ''demn'' si cu ''capul sus'', in ciuda batjocurilor, asa cum ai facut.Alegerea in continuare iti apartine! big grin

| Notmyaccount a răspuns:

Sincer imi pare eau pentru tine. Fata e proasta si needucata, pentru ca din moment ce fetele au pretentia sa nu fie lovite inseamna ca nu au voie sa loveasca. Tu ai fost prea educat pentru situatia in care te ai aflat. Nu ti ai pus mintea cu ea. Bravo tie! Celor, care te blameaza, le lipseste o mica doza de masculinitate.

| gardianuf a răspuns:

Ai facut ce trebuie, oricat de penibila ar fi situatia.
Acea fata sigur este sub asteptarile oricui, daca chiar a facut asta fara nici un motiv.
Ce este ciudat si nu este corect este daca o fata te bate si ajungi in spital toti vor rade de tine, in schimb daca tu bati o fata poti face si puscarie.
Oricum daca mai face asta nu te lasa mai jos, pace!