| Vlad1928 a întrebat:

Dau funda. Am o loc poveste mai lungă dar merită citită. De 4 ani în fiecare vara mă întâlnesc cu o fata. Precizez ca ea are 12 ani și eu 13. Ea vine fratele în vacanță vara la bunici, căci sta în Italia. Anul trecut a venit ea la mine acasă și ne-am jucat și am povestit tot ce ne vinea în minte. Eu de acum 4 ani știu ca o iubesc, dar ea are un iubit în Italia. Cât ascultam o melodie de iubire ea se uita adânc în ochii mei și eu la fel. Nu mai aveam niciunul curaj să zicem ceva. S-a terminat melodia și ea s-a grăbit și s-a fâstâcit ca să plece cât mai repede. De atunci vorbim pe whatsapp. Acum 3 luni nu îmi mai răspundea și credea ca s-a plictisit de mine. Până acum. Anul acesta(acum) am mers eu la bunicii ei și cum am intrat în curte, ea s-a speriat și a fugit în casă. În 2 min. A ieșit afară și parcă îi era frică să vorbească cu mine. Am salutat-o. Apoi s-a mai liniștit. Am ieșit la o plimbare afară și am povestit tot ce s-a întâmplat anul acesta. Apoi ne-am pus pe o bancă și m-am apropiat de ea și (iar) ne uitam în ochii celuilalt până când am prins-o de mâna și ea s-a înroșit. Apoi când ne-am ridicat(am stat cam un minut)ea a început să ia flori și să zică:mă iubește, nu mă iubește.dar cum rupea petalele mi le arunca în cap. Eu eram vesel ca ne-am împăcat. În drum spre casă a spus ca știe ca o plac(mai subtil) și am început să rad și am spus ca nu are de unde să știe așa ceva (tot mai subtil) ne-am certat pe floricelele din mâna ei și ne-am luat doar ca să ne distrăm. Ea era extrem de fericită. Îi luminau ochii, dar parcă nu vroia mai mult de o prietenie. Eu sincer nu știu cum să fac ca să vrea o 'iubire de-o vara'. Ea mă privește atent, mă tachinează, radem împreună, ne distram, dar as vrea să o sărut și nu știu când și unde. V-a rog frumos dati-mi un sfat. Mulțumesc anticipat. ☺

3 răspunsuri:
| Astaeparereamea a răspuns:

La 13 ani cel mai indicat sarut este un pupic pe obraz si cam atat. Eu zic sa discuti si cu mama ta, si ea a trecut prin ce treci tu acum si are sa te sfatuiasca mai bine

| Vlad1928 explică (pentru Astaeparereamea):

Eu vorbeam de vârstă de acum 4 ani. Acum am 16 ani. Și dacă ți se pare prea copilăreasca întrebarea să știi ca eu încerc să păstrez atmosfera de atunci.

| Astaeparereamea a răspuns (pentru Vlad1928):

Multi inainte! Ai scris undeva de varsta? Nu sunt mama Omida sa ghicesc, mi-am dat cu parerea tot pentru "atmosfera de atunci"