| Madiefate a întrebat:

De cand eram mic eram ceva mai *fetita* pentru ca niciodata nu am intrat intr-o cearta mare sau nu am avut o bataie pe strada.Mereu cand cineva imi spunea ceva eu nu spuneam nimic pentru ca mie nu imi place sa fac lumea sa se simta prost.Mereu mi-am zis ca vr sa fiu mai rau dar am ramas tot acelasi.As vrea.niste sfaturi..cum sa devin mai dur?

Răspuns Câştigător
| Nemessys a răspuns:

De ce vrei sa fii ceva ce nu te reprezinta? De ce vrei sa porti o masca? Ce are daca esti adevaratul tu? happy

Sfatul meu ar fi sa o lasi balta. Si eu sunt la fel ca tine. Cand eram mic evitam conflictele de genu' asta. straight face Si mie chiar imi place cum sunt acum in prezent. Imi place ca sunt cineva ce nu toata lumea este. happy De ce vrei si tu sa o iei pe o cale gresita? Nu te schimba dupa preferintele altora. Daca te deranjeaza cineva, exista parinti sau in alte cazuri chiar si politie. Stiu ca pari un las daca faci asta, insa sa devii dur nu ar fi o solutie buna. happy

| Madiefate explică (pentru Nemessys):

Multumesc ca mi-ai raspuns si apreciez faptul ca mai sunt oamenii de genul meu! O sa fiu la fel mereu, oricum de cate ori am incercat sa ma schimb nu am putut.❤

| Nemessys a răspuns (pentru Madiefate):

Si eu am vrut sa ma schimb dar nu am putut. laughing Iar abia acum imi dau seama ce greseala puteam sa fac in trecut, cam prin clasa a5-a. laughing Am lasat-o balta pentru ca nu puteam sa fiu alta persoana. happy

2 răspunsuri: