| Madness345 a întrebat:

De ce baiatul trebuie sa bage primul o fata in seama? Multi isi fac idei precum: nu ma suporta, nu ma place, o plictisesc, voi asteptati mesajul in acel momemt? Si sunt unele fete care nu dau un emojii macar unu. ma refer de dragoste. Spre exemplu o fata ma place, dar cand termin conversatia imi zice doar pa, sau nu da niciun emojii. E timida sau ce? V.as multumii pentru ajutor,

4 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Fetele plac un baiat nu mereu cum le placem noi pe ele,fetele poate sa te placa ca amic/prieten/frate si da au si un crush acel baiat popular,frumos,hot din clasa respectiva,nu trebuie sa fi disperat dupa o fata ca te baga in zona prieteniei si acolo vei ramane pe veci, trebuie sa vorbesti cu ea,cand o fata te place ea isi da mesaj,ea te cauta,se intereseaza de tine,isi trimite emoti etc
trebuie sa fci diferenta intre ma place o fata ca amic = cand se plictiseste isi trimite mesaj sau cand are nevoie de tine sau te vede ca iubit,cu timpul vei invata sa faci diferenta,si nu fi asa disperat dupa ele stiu pubertatea dat eu isi recomand sa faci culturism si sa vezi de scoala,cu o fata nu se face primavara, lor le plac badboys, indiferenti, duri, violenti, agresivi etc

| Violleta2022 a răspuns:

Pentru ca baiatul/barbatul este cavalerul care face onorurile, deschide usa, saluta primul...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce problema ai si tu, ca nu pune emoji la sfarsit.
In primul rand ca emojidraciile alea sunt insuportabile, iar cele mai agreabile erau cele de pe hangouts.
2.ea nu e timida, ci doar tu paranoic de ti faci idei si algoritmi despre cum e o fata in functie de emoticonul de final.

| Lzehxo a răspuns:

Fetele sunt timide. Le e frica daca voi nu le placeti si ele va plac pe voi ca o sa va bateti joc de ele, ca o sa radeti de ele etc... de asta nu dau ele primele mesaj si pentru ca la un moment cand esti fata daca doar tu dai mesaj o sa ti se para ca doar tu iti dai interesul. Fetele mereu vor ca baietii sa dea primul mesaj si sa faca primul pas.