| Alexa1234a a întrebat:

De ce când vreau să îi scriu un mesaj băiatului pe care îl plac am foarte mari emoții?
Stau 2 ore să mă gândesc dacă să îi scriu sau nu iar apoi, când îmi fac curaj îmi tremură mâinile pe tastatură.
Pe tot parcursul discutiei îmi bate inima foarte tare și îmi ia ceva timp să mă calmez.
De ce am emotiile astea? Cum să scap de ele?

Răspuns Câştigător
| Roxy_Racheta_1997 a răspuns:

Este normal sa ai emotii. Dar nu te speria atat de tare ca nu-ti taie nimeni capul. In mesaje incearca sa nu pari disperata sau ceva ( nu ca ai fi sau ceva de genu') si sa nu -i dai semne foarte evidente ca il placi. Apropiete de el. De exemplu, uite, asta mi-a zis o prietena: Daca tu si cu baiatul ala sunteti oarecum prieten incearca sa-l convingi sa te strige sora, iar tu frate si sa va tot tachinati. nu stiu daca aceasta metoda va merge 100% si daca nu cumva vei ajunge in friendzone. Oricum, sper ca te-am ajutat ( macar un mic

2 răspunsuri:
| Dyalema a răspuns:

E normal sa ai emotii! Asta e din cauza ca iti este frica sa nu te respinga, sau sa nu te placa. Dar daca sta de vorba cu tine inseamna ca e de bine. Macar nu te evita, nu? Nu mai fi asa speriata, nu ai ce pierde! Daca la o conversatie pe net te tai ca maioneza, ce faci daca va intalniti in oras? Incearca sa iti controlezi emotiile!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Asa am fost si eu mai demult. Era ziua unui tip si nu stiam daca sa-i scriu sau nu. Pana la urma mi-am amintit ca am asteptat juma' de an pentru asta si ca as fi o fraiera daca n-as face-o. I-am scris, toate bune si frumoase, mi-a raspuns, n-a fost bulangiu, toate bune si mai putin frumoase. Gandeste-te ca nu-ti ia mai mult de 5 minute sa-i scrii acea urare, si poate chiar va fi incantat de mesaj. Trimite-i in privat, astfel sansele de raspuns sunt mai mari. happy