Tu esti fetita de pe youtube care plangea dupa Justin
? Ai zis "si pun punct", dar ce ai scris tu e o fraza lunga fara punct...sau rost.
Sunt de partea ta crede-ma! si eu sufar zi de zi ca toti rad si il jignesc pe el si mai ales pe mine...ma doare sufletul dar asta.lumea e rea... ia idul meu steffanutza18 ![]()
![]()
Fata, u cu stefanya aveti nevoie de psiholog.
ca, si mie imi place justin, dar nu asa ca si voi, sa fiu"loca"dupa el, sunt de acord cu @Xtina
Uite, eu nu pot sa zic ca sunt chiar de partea ta, dar pot sa iti spun ca nu e okay sa iei in seama tot ce zic ceilalti, mai ales despre cineva sau ceva care iti place. Nu ar trebui sa te afecteze asa ceva.
Si nu e okay nici ca ceilalti sa jigneasca ceva/ pe cineva daca nu le place, ci pot sa isi spuna parerea fara sa faca asta. De exemplu, nici mie nu imi place, dar nu ma apuc sa jignesc la fiecare intrebare despre el, fiindca e total inutil si aiurea
.
Ce ti-o place la uratu ala nu stiu, ce tunsoare are, zici ca e o blana in capu lui si dintii aia... zici ca e o grebla imensa. ori cat de urat si de naspa este el tot nu s-ar uita la tine, Donme el e vedeta, internationala si are arfe si fite. deci sanse 0. app vrei sa iti recomand un psiholog bun? da-mi id ul tau.
Amm...iti vine sa plangi pentru ca unora nu ne place Justin Bieber?
Eu il detest pe Justin, mare lucru
Mie de ex imi place Taylor Lautner, daca tie nu iti place treaba ta.
Cati au pus botu' la prostia asta. Ba, voi nu vedeti ca e fake? Asta ne crede idioti.
"jigniti"? "ma faceti sa plang"? "nu ma mai faceti sa sufar"? ![]()
C'mon kids.
Bagamias ****-n gatu lui de retardat uite aici incacateva disperate(sau fane cum se numesc ele) ce aveti cu el. si in plus cum o reusit gayu asta sa stranga atatea disperate plangacioase pe youtube.Sa fim seriosi nu e un asa bun cantaret adica in afara dde beibi beibi beibi nuuuuuu laic(like) beibi beibi nuuuu.Ce dicku meu.Eu cred ca asta ii bai bun ca jiatin
http://www.youtube.com/watch?v=P3mWixEKBpc
Ți-ai scris greșit numele, corect e Pneumonoultramicroscopicsilicovolcaniconioza
.
@elypisssy Tu, ești bolnavă.
anonim_4396 întreabă: