anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ce multa lume fumeaza? Ce vi se pare asa de interesant? Vrei sa va dati mai smecheri, sunteti mai importanti sau ce daca fumati?
Toata lumea spune ca este atat de daunator si sunt atatea advertismente si boli pe care le putem face de la ele! Dc le mai consumam daca stim toate astea?
Cum poti sa fi dependent de fumat? Eu am fumat o vara intreaga si daca vad pe cineva ca fumeaza sau chiar sta langa mine nu imi este pofta si niciodata nu simt nevoia sa fumez!
Nu crezi ca ai putea sa iti foloste banii aceia cumparanduti altceva?

Răspuns Câştigător
| MenInShadow a răspuns:

Multi fumeaza pentru ca chiar nu se pot lasa.
Altii, si sunt multi cei care fumeaza pentru ca se cred jmecheri, si e o prostie, eu nu fumez si nu beau, si ma simt mult mai bine(cu bautura recunosc, mai beau si eu un pahar, dar rar, asta nu se poate numii a bea, ca nu m-am imbatat pana acum).
Deci la majorittea adolescentilor, e doar pentru ca se cred mai jmecheri asa, doar ca ei nu-si dau seama ca se creaza boli, si ca le si miroase gura a tigari, le miros hainele, si e un miros neplacutstraight face
nu ai ce face acum, asta e Romania, trebuie sa te obisnuiesti, pentru ca tara asta nu mai are nici o solutie, cei care sunt cu capul pe umeri si s.a.m.d. stau in tara, si se plang.
Io am fost unul din acei oameni prosti rau de tot, care facea orice sa fie jmecher, asta pana am fost in strainatate, si am vazut acolo civilizatie, parca o lume diferita, acolo mi-am dat seama ce prost sunt si m-am lasat de toata jmechereala, mi-am recuperat si eu capatana care o pierdusemwinking
In Romania putini isi fac un viitor stabil, si cei care-l fac, tot sufera, de batjocura, si alte prostiiwinking eu acum tanjesc dupa civilizatia care am pierdut-o, pentru ca i-a fost dor mamei mele de tara, ca altfel eu unul as fi ramas acolo singur, doar sa nu ma mai intorc in tara astawinking

6 răspunsuri:
| ascovit a răspuns:

@ BrunettePink Respect :X:X:X
Daca nu le spui tu atunci cine sa le spuna?

| wolder a răspuns:

@Rosemarie

Daca trec printr-o perioada grea (ca orice persoana) pe mine nu ma calmeaza tigarile! Pot sa ma calmez ascultand muzica preferata sau daca ma uit la un film bun!

| Ecea a răspuns:

Cand o sa te faci mare, o sa intelegi ma bine.
Dupa 6 ani de fumat, corpul meu de exemplu este dependent de nicotina, daca stau 5 ore fara sa fumez,o sa tremur,transpir,devin agitat, etc.
Este o dependenta.
Tie ce ti se pare asa interesant la calculator?
De ce stai atat pe net?
Si eu am stat ani intregi pe net, dar daca imi povesteste cineva despre el nu mi se face pofta.

| Rosemarie a răspuns:

Eu am fumat cand aveam o perioada mai grea...atunci cand fumezi uiti de anumite lucruri sti...sau poate nu chiar de tot, dar totusi amelioreaza putin durerea.
Dar senzatia aceea exista numai in timp ce fumezi si maxim doua minute dupa. Apoi... vrei din nou sa nu mia fi ranit si incepi alta tigara. Si tot asa.pana ajunge sa fie o obisnuinta apoi o dependenta.
La mine nu pot sa spun ca a fost dependenta pentru ca a durat umia sase luni [acum 1 an] si de-atunci nu stiu daca am mai luat doua fumuri sau trei [din cauza provocarilor de la jocuri, afara].
Eu am reusit sa ma las printr-o metoda inventat de mine.[cred ca e inventata pentru ca nu am mai auzit sa fi facut altii asta] Aprindeam o tigara [nu in stilul tipic] si apoi o tineam in mana si priveam cum se. fumeaza singura. Si tot asa. Cand simteam nevoia sa fumez asta faceam.
Asa mi-am demonstrat ca sunt mia puternica decat niste ierburi infasurate intr-o hartie...

| CristiB93 a răspuns:

Asa este pe fumat irosesti banii degeaba nu iti aduce nici un castig ca fumezi ba mai mult iti face rau mai bine banii care i dai pe tigari sa dai la un sarac sau sa iti cumperi tie mancare ba mai mult fumatul te imbatraneste la fata si iti scurteaza viata cred ca asta toata lumea stie si isi spun ca nu sunt dependemti si ca se pot lasa cand doresc dar nu este asa fara sa isi dea seama ajung dependenti si nu se mai pot lasa descat cu vointa foarte puternica.

| TheUnForgiveN a răspuns:

Fiecare face ce vrea cu corpul lui, treaba lui.Provoaca dependenta, asta e problema.Trebuie sa ai vointa sa te lasi, sau sa nu mai fumezi asa des, aiurea.