Bună.
De când au apărut ele la noi, am urmat cursuri de informatică (ajutor analist, etc.).
Pa, pa.
13 ani.Cand mi-am cumparat calculator nici nu stiam sa-l deschid ma uitam la el si el la mine si dupa 4 ani am ajuns sa fac servere cu un prieten
La 10 ani am primit cred primul calculator. De invatat sa stiu sa il folosesc asa cum trebuie abia acum pe la 18-19 ani am invatat.
Cam de la 8 sau 9 ani
dar lucruri elementare.nici acum nu striu sa fac nu stiu ce complicaturi
Pai pe la 8-9 ani cand am inceput sa stiu cum se scrie.bine nici nu se compara pc -ul ala cu acesta pe care il folosesc acum
.
Pai eu in clasa intai am facut informatica
.
Tin minte si acum cum ne invata profesoara sa stergem fisiere, sa le mutam dintr-o parte in alta, etc.
Pai la gradinita ( 4-5 ani ) aveam o ora in care doar ne jucam ( chestii cu masinute, puzzle etc ). Iar pe la 6 ani ( clasa 1 ) am inceput sa merg la mama la servici si mereu faceam compuneri in Word, prezentari cu imagini si texte ce-mi placeau mie in PowerPoint, ca sa nu mai zic de Paint, pe care il foloseam non-stop
. Word-ul si PP-ul sunt iubirile mele
Lol. vreau sa zic ca imi plac foarte mult de la o varsta mica
Pai eu de la 6 ani cand am primit primul' calculator si soramea la vreo 4 ani
De la 4 ani stau pe computer dar nu stateam pe site-uri de pe la 6 ani am invatat sa stau pe net