| Alexmihai4992 a întrebat:

Dece toata lumea crede ca emo sunt criminali handicapati si ce ne zic ei noua dar eu nu inteleg ce le-am facut noi sa ne zica criminali handicapati noisuntem in felul nostru iar aialanti in al lor ajutati-ma TPU ca eu sunt emo si nu pricep de ce!

Răspuns Câştigător
| PainT a răspuns:

Toata lumea face discriminari intre oameni. Ei nu stiu cum te simti tu inauntrul tau si ce traiesti daca esti in gasca ta. Eu nu fac de obicei diferente intre oameni, fiecare e cum l-a lasat Dumnezeu. Nu te lasa injosit de parerea altora. Sper ca parerea mea te-a ajutat.

| Alexmihai4992 explică (pentru PainT):

Tu m-ai ajutat foarte mult dar nu pot sa iti dau funda ca nu imi apare la tine!

| PainT a răspuns (pentru Alexmihai4992):

Nu conteaza. Ma bucur ca te-am ajutat

| Alexmihai4992 explică (pentru PainT):

Acum pot

6 răspunsuri:
| VadTot a răspuns:

Salut Prietene~Cel mai bun raspuns si crede ma ca asa este.cum zic eu este Doar pentru simplu fapt ca traiesti in Romania! Noi Romanii avem cea mai aburita"Mentalitate si ne place sa punem etichete peste etichete! Sportul nostru national este De fapt si conceptiile conservatoare,.,laughing)

| Alllllexandra a răspuns:

Eu cred ca tu esti unul dintre acei emo care habar nu au ce inseamna sa fi emo.Sa fi emo nu inseamna doar sa adopti o fata trista si sa te imbraci ca atare, negru etc.Trbuie sa urasti viata cu adevarat, pentru ca (toata lumea stie sau ar trebui sa stie inainte sa vrea sa adopte acest stil) emo au tendinte sinucigase sau doar care sa le provoace durere.Asa ca lasa vrajeala si documenteaza'te inainte sa te dai destept.Si daaca vrei sa fi emo, nu esti ca asa iti vine tie cheful.Acea tristete trebuie sa vina de undeva, iar pentru a adopta un asemenea stil trebuie sa fie foarte puternica! Sper ca te'am lamurit.batting eyelashes

| nicolaenistor a răspuns:

Pentru ca voi astea de la emo.nu va suporta lumea.ce inseamna la tine un emo. ce viitor o sa ai tu daca esti emo.cum iti gasesti tu un loc de servici daca esti emo.cum iti faci un viitor daca esti un emo.si in ziua de azi e greu sa stii. doar daca nu stai pe spinarea lui mama si tata.....si da nu suport emo. nu-i suport nu ca esti tu acum? de ci intelegi care e trebuie cu emo... nici nu as vrea sa fiu in pelea ta.cand o sa realizezi ce esti cum ajungi...bai bai