| Denyyy888999 a întrebat:

Deci, am 11 ani si cred ca am nevoie sa ma epilez. Adica am par peste tot si nu stiu cum sa incep discutia cu mama despre epilare. Imi este ff rusine. Ajutor!

Răspuns Câştigător
| Bondarel99 a răspuns:

Cand a inceput sa imi creasca mie parul pe picioare mama mi-a zis "stii ca trebuie sa te epilezi daca vrei sa porti pantaloni scurti sau fusta, nu?"
Si avea dreptate. Nu stiu ce mama sanatoasa la cap ar interzice copilului sa se epileze cand acestuia ii e rusine ca are par pe picioare.
Eu in locul tau as spune direct. "Mama, cum fac sa scap de parul de pe picioare? Sa mergem la un salon sau sa folosesc acasa lama/ceara/epilator?"

Bine, eu nu aveam 11 ani atunci, dar la 11 ani nu cred ca e foarte vizibil deci mai asteapta putin.

Si o chestie foarte misto, in unele tari este o traditie ca fetitele sa inceapa sa se epileze de la 11-12 ani. Femeile din familie folosesc tehnica epilarii cu zahar care e cea mai eficienta pentru a le ajuta pe fetite. Le epileaza o data pe luna pe tot corpul (adica pe picioare, pe maini, la subrat si pe unde mai creste par), asta pentru ca atunci cand cresc NU o sa le mai creasca DELOC parul ceea ce mi se pare super. As fi vrut si eu...

| Denyyy888999 explică (pentru Bondarel99):

Parul e foarte vizibil si negru pentru ca eu am parul negru

| Bondarel99 a răspuns (pentru Denyyy888999):

Oricum e alegerea ta...

8 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Da nu trebuie să-i spui, te epilezi pur și simplu, că dacă îi spui îs mari șanse să-ți zică nu

| Andreeush a răspuns:

Încă nu ai vârsta necesară pentru a începe să te epilezi.

| Plato a răspuns:

N-are de ce sa-ti fie rusine, dar nici nu ai niciun motiv sa te epilezi. Esti mult, dar muuuullt prea mica pentru asa ceva, nici nu se pune problema dpmdv.

| nojudgements a răspuns:

Eu am 16 ani si parul meu pe maini si picioare este foarte mare si aspru. Sunt fata. Iar mama abia m-a lasat sa ma epilez pe picioare, desi imi pare rau fiindcă acum imi creste foarte repede si trebuie sa ma ocup aproape in fiecare săptămână de el. Eu zic sa mai aștepți, o sa ai mult de lucru dupa? Dar daca e vorba de zonele intime, acolo e necesar.

| BiencutzaBia20 a răspuns:

Ești prea mică pentru a te epila.

| carnat122 a răspuns:

Ii spui ca ai vrea sa te epilezi si sa ti cumpere un epilator.