| xGypsyQueen a întrebat:

Deci am o problemutsa sad Sambata eu m-am tuns, si azi ma uitam pe hi5'ul unei fete din cls a8a din scoala de la mine si mi-am dat seama ca am tunsoarea aproape la fel ca eastraight face Si maine la scoala. nu stiu ce va zice. poate zice ca am copiat'o sau nu stiu.plus ca e prietena cu baiatul pe care il plac si cine stie ce ii zice sad Va rog. Un sfat. Ce sa ii zic?puppy dog eyes Funda.

Răspuns Câştigător
GânduriAlbe
| GânduriAlbe a răspuns:

De ce te preocupi. Nu ai ştiu că ea tunsă exact la fel şi sincer nu contează, pentru că nu semănaţi una cu alta. Prinde-ţi părul de exemplu, poţi găsi n modalităţi ca să fi mai specială. Baftă!

3 răspunsuri:
| Firefly a răspuns:

Nu ii zici nimic. raised eyebrows Cum sa copiezi o tunsoare?
Incearca sa iti aranjezi parul intr-un fel in care sa nu semene cu tunsoarea ei.(Sau daca chiar vrei sa nu se cunoasca, prinde-l in coada). Dar ar trebui sa te simti bine cu noua ta tunsoare si sa ai incredere in tine! Asta e tot ce conteaza.

| MoRtY a răspuns:

Spune-i ca nu ai copiato! este o tunsoare comuna care se poarta, nu e doar tunsoarea ei ca nu a facut-o masa tunsa asa! Nu ai de ce sa iti faci griji.sigur nu va spune nimic.bye>big grin

| Anne24 a răspuns:

Nu e un motiv de care sa-ti faci griji oh go on

spune`i ca e doar o simpla coincidenta, te va intelege happy

succes happy