| Anonima26985 a întrebat:

Deci cum și de ce sa faci asta?! Deci eram într-un loc public,era un eveniment și un băiat se tot uita la mine,eu la el nu prea, doar de maxim 2 ori m-am uitat 1 secunda la el! Mă trezesc ziua următoare că aud de la prietenii comuni că el a zis că mă holbam ca proasta la el! Să mor eu! Why?

6 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Un contact vizual nu se intrerupe si reia, si el a fost prostalãu, daca nu a avut tupeul sa intre in vorba cu tine. De acum incolo nu te mai uita de 2 ori, o datã si bine, daca are el tupeu vine, daca e prostalau isi lasã privirea, si se mai uita el o datã, dar de data asta nu te mai uiti tu. Asa nu mai are tupeu sa facã asta...

| Anonima26985 explică (pentru anonim_4396):

Da,cred că așa ar fi mai ok, o singura data mă voi uita la el! Nu merita atâta atenție din partea mea! Mersi?

| madara136 a răspuns:

Bcz unii baieti sunt cretini si fac orice sa si capete doza de atentie de care au nevoie
obisnuieste te girl
good luck

| Anonima26985 explică (pentru madara136):

Dar acum toată școala mă crede disperata lui și mi se spun toate cct-urile, mă simt super prost! Și când le zic că de fapt a fost invers nimeni nimeni nu mă crede!?

| Mihailescu_Valeriu_1953 a răspuns (pentru Anonima26985):

Important este ce stii tu ca a fost; nu ce clevetesc colegii. ar trebui sa te obisnuiesti cu faptul ca ai devenit o femeie care atrage privirile

| Anonima26985 explică (pentru Mihailescu_Valeriu_1953):

Ff greu! Mersi oricum!?