| laurrrrentiu a întrebat:

Deci in cartier s-a mutat o fata (amandoi avem 16 ani) si are iubit de 2 ani. Cand iesim afara in acelasi grup de prieteni se comporta super dragut cu mine si am observat ca parca se uita prea des la mine (ma refer fara motiv, nu ca spuneam ceva altora sau etc intelegeti voi) si nu prea am bagat de seama chestia asta, zilele au mai trecut si acum se uita la mine si pot sa citesc in ochii ei faptul ca ma place, toti prietenii mei au observat asta si mi-au spus ca se pare ca ma place. Va rog sa-mi spuneti cum ar trebui sa ma apropii mai mult de ea fara sa par insistent sau bagacios, pana la urma ea e intr-o relatie, multumesc anticipat pentru ajutor

7 răspunsuri:
| anamaria82726 a răspuns:

Prietenii tau doar au confirmat ce ai spus tu. Si cel mai probabil crezi ca te place fiindca te ghidezi dupa cele mai mici semne. Asta fiindca tu o placi pe ea si speri ca si ea sa te placa. Na, nu zic ca nu te place, dar zic asa ca idee ca e posibil doar sa ti se para.
Si cea mai buna matoda este sa afli de la ea. Ea stie cel mai bine pe cine place. Daca nu o intrebi tu direct, poti sa rogi un prieten sa afle pentru tine. Pana la urma nu este cu un scop rau, dar macar sa stii.
Si ai zis ca vrei sa te apropii de ea fara sa pari bagacios. Din moment ce sunteti din acelasi grup de prieteni, nu este prea greu sa te apropii ea, doar stati afara impreuna. Incearca sa te apropii ca prieten de ea, fara alte intentii si apoi vei afla mai multe. Cu timpul vei afla.

| laurrrrentiu explică (pentru anamaria82726):

Nu, eu nici macar n-am bagat in seama faptul ca se comporta dragut cu mine, am crezut ca se comporta cu toti asa, dar m-am inselat, iar eu nu le-am spus nimic prietenilor mei, ei mi-au spus prima data chestia asta si de atunci numai la asta ma gandesc

| AngelErmin a răspuns:

Doamne omule, suntem oameni e normal să ne uităm unul la altul ca de asta avem ochi, se comporta dragut si sunt multe fete care poate se comporta dragut dar asta o face din politete, dar nu inseamna ca gata te place.
Terminati frate cu prostiile astea, habar nu ai cat de greu spre imposibil sa faci o fata sa te placa in ziua de astazi.

| Adry05 a răspuns:

Are iubit, nu fi ultimu om să te bagi.

| mgtow a răspuns:

Tie la fel iti face daca se baga pe felie. Niciodata nu mi-a placut sa ma bag in pat cu una care are prieten din respect pentru el asa si tu poti proceda

| Andreeush a răspuns:

Mai bine ar fi să o întrebi care e treaba cu relația ei.
Chiar vrei să te complici cu o fată care are o relație? Gândește-te că dacă ea va umbla cu tine fără să încheie relația pe care o are nu e ok. La fel ai fi putut să fii tu în locul acelui tip, să fii cu o fată care să te înșele cu altcineva.

| Emiluner a răspuns:

Pai, pentru ca se uita la tine m-ai Des, nu înseamnă neapărat ca te place. Adică toți avem ochi, dar poate ea chiar te place, ar trebui să vb cu ea, dar m-ai așa pe indirect, sau să vb subiectul asta m-ai pe ocolite
Gen:Cum m-ai merge cu iubitul tău?
Întrebări pe ocolite cam așa
Acum depinde de răspunsurile ei
Aici tu trebuie să îți dai seama dacă îl mai place pe iubitul ei sau nu