| Biia a întrebat:

Deci intr'o intrebare anterioara am zis ca m-am impacat cu prietenul meu cel mai bun.Ieri cand am stat cu el afara(si cu ink un baiata) ne'am intalnit cu ink 2 tot makidoni(deci totsi, in afara de mine erau makidoni). Eu nu m-am prea bagat in seama ca nah. ei vorbeau de treburile lor.Si seara cand intru pe mess, constat ca unul dintre ei m'a adaugat in lista de mess.Intra pe mine ma intreaba "cf?" mai vbim ce mai vbim si ma intreaba daca are sanse cu mine.Eu nu prea il cunosk pe el, doar de la scoala ne'am vazut da...nimic special. I'am zis ca nu il cunosk si ca toateb la timpul lor.Nu prea pare tipul meu de baiat si nu stiu ce sa fac.
Nistea parerei ceva?nail biting

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca iti place cu adevarat, incearca ceva cu el.insa daca nu esti sigura, si decat sa suferi mai tarziu, mai bine il lasi happy. tu stii pana la urma ce faci

1 răspuns:
| Selena54 a răspuns:

Eu cred ca trebuie sa fi sincera cu el si sa ii spui ca nu il cunosti, nu stii ce fel de persoana e si trebuie sa il cunosti mai bine ca sa iti dai seama daca vrei o relatie cu el.(daca il placi bineinteles big grin )

Bafta! :*