| ionutzzz7878 a întrebat:

Deci. mor!
happy
fata pe care o iubesc mult d tot numai e ca inainte, nu imi mai da mesaje daca nu dau eu primul, nu ma suna daca nu o sun eu primul, nu ma mai alinta ca la inceput numai zice absolut nimic. nu stiu ce sa mai cred, cand sunt cu ea e totul bine ne intelegem radem stam imp dar pentru a 2 a zi tot eu trebuie sa ii dau 1 mesje, sa o sun. oare sa o las asa o zi sa nu ii zic nimic? sa vad daca zice ceva dar p urma zice ca dc nu o bag in seama ca m am plictisit d ea. ce sa fac oare

4 răspunsuri:
| カルメン a răspuns:

Poate ca ea nu-mai vrea sa fiti impreuna si ca sa nu iti spuna direct face asa ca sa va certati si sa para ca v-ati despartit ca v-ati certat.sau poate ca tu i-ai facut toate poftele si ea crede ca orice ti-ar face nu o vei parasi.sau te insealastraight face(sper sa nu)

| *~naty~* a răspuns:

Pai o zi las-o asa o sa vada ca nu o bagi inseama si poate o sa te intrebe daca esti suparat, si atunci nu ezita spune-i adevarul

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mi s-a intamplat si mie! stai linistit nu e nimic de care sa iti faci griji. nu ii mai da nimic nici tu nu o mai suna si nu ii mai da sms! tot ea o sa te caute daca te iubeste! si daca iti zice ca dc nu o cauti u! te-ai plictisit de ea? ii zici: ba cred ca tu te-ai plictisit de mine, pana acum numai eu te-am cautat! u nu mai dadeai nimic... daca nu te bagam eu in seama... si o sa vezi ca isi revine ea! nu ii mai da si u nimic! sa vezi cat poate sa stea fara sa te caute. daca poate sa stea inseamna ca vrea sa va despartiti sau are si un amant!happybig grin parere sincera

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da las-o laughing da sti asa sun fetele asteapta love struck