Intrebarea nu e stupida, este foarte buna.Trbuie sa iei 3 mese pe zi cu o gustare intre mic dejun si pranz si cu una intre pranz si cina.Trebuie sa eviti carnea de porc, mancarurile gatite care contin mult ulei, produsele de patiserie sau fast-food, painea, pastele, dulciurile si sa nu manaci dupa ora 8 seara. Da, daca dansezi slabesti considerabil.Bafta:*
Normal ar trebui sa iei 3 mese pe zi si 2 gustari. Si e okay sa iei 3 mese pe zi, doar sa ai grija ce mananci. Sa eviti mancarurile grase si dulciurile in exces. Poti sa mananci cele 3 mese si 2 gustari, dar sa mananci mai putin de fiecare data. Nu pana simti ca nu mai incape nimic, ci pana simtit cat de cat ca te-ai saturat. Cat despre dans, nu prea stiu, cred ca ajuta cat de cat. Incearca sa faci si miscare, chiar si in casa. Dar nu te infometa, fiindca e o prostie, o sa vrei sa mananci si mai mult apoi. Deci prin sport si mancat echilibrat poti sa slabesti si sa te menti.
Hey, nust sa trimit msj asa ca iti sp aici
. sunt exact asa cum ai sp doar ca firea sensibila o vezi doar dupa ce ma cunosti mai mult si''imi intri sub piele''cum sar spune.bv,mai nimerit![]()
. msz pentru rasp