Buna! deci ca fata iti spuna ca ziua de 1 martie nu e o idee buna...acest gest e mai bine venit pe 8 martie cand e si ziua femeiei.nu cred ca exagerezi cu cadoul e chiar perfect si cand ii dai cadoul spune-i simplu un te iubesc sincer si din toata inima:d sper ca te-am ajutat:d... Funda
?
Buna.in primul rand este prea mult
Daca acum ii dai astea de ziua ei de nastere ce ii mai dai?:-D
Eu as zice sa ii iei un martisor(o cutie cu bomboane)si un trandafir rosu:-D
Nu te mai complica tu cu ursuletii de plus si d.astea
E doar 1 martie. De 8 martie mai zic(dar nici atunci sa nu ii iei ursulet de plus
)
Ast ar fi cel mai bin.o cutie de bomboane si un trandafir rosu
Si ii poti spune: „Acest dar este pentru tine in loc de martisor"
Pt ca este timpul in care se spun cuvinte legate de martisor![]()
Asta ar fi parerea mea.
depinde si de tine![]()
Bafta!
SALzz ai putea, dacaa ii stii adresa sa i trimiti un trandafir cu o cutie de bomboane sper sa mearga. Funda
Părerea mea este că nu e prea mult, atata timp cât crezi că le merită.Și orice fată se bucură atunci când primește cadouri. Dacă o iubești nu-ți mai pune intrebarea " oare e prea mult? "
Cât despre ce ar trebui să ii spui, tu ar trebui să stii cel mai bine pentru că o cunoști. Oricum ii poți spune ceva de genul : " Pentru că meriți si pentru că mi-ai fost alaturi cand am avut nevoie fară sa-ți cer ajutorul. " dar asta este doar părerea mea.Te vei descurca tu ^^.
Ii oferi cadoul pur si simplu. Si poti zice: ``Pentru tine``. Si cred ca este destul.
Hey,cred ca este prea mult.sunt fata si parerea mea este ca gestul conteaza
acum nu stiu cum esti u.adika esti sentimental sau esti genu mai timid...ce-i spui, spune-i din inima
si o sa vezi ca va aprecia gestul tau