Cred ca esti putin geloasa ca tipul acela nu iti mai da tie atentie, acum cred ca te atrage la el doar faptul ca e indiferent cu tine.Stai linistita, e un sentiment normal, toti trecem prin din astea'.
Te gandesti ca a putut fi al tau, dar acum e a alteia. Nu vrei nici sa fii tu cu el da nici alta. Vrei sa il ai doar pentru tine, asta se intampla. Cand baiatul/fata ti se ofera pe tava atunci nu il vrei, de asta e bine sa nu-i arati baiatului/fetei ca tu il placi la nebunie, trebuie sa te descopere el, si sa inceapa sa te placa.Mi s-a intamplat si mie ca tie, incearca sa iti gasesti altul, e greu, dar incetul cu incetul toate trec:* bafta. sper fundita. pupp
Inveti sa apreciezi un lucru dupa ce il pierzi
Daca il mai vrei inapoi spune-i ce simti pentru el
daca te a iubit cu ai zis tu sigur a mai ramas un pic de iubire (pentru tine) in inima lui
Daca ii vei spune ca il simpatizezi si el te mai place iti zic eu ca va fi al tau
sper ca te am ajutata:X:X:X
Principala ta problemă e ca ai numele ßömþŌʼnįĶ. Sunt convins că nu vezi legătura acum dar sper că vei putea într-o zi. Sfatul meu e să nu te iei după cei care îți zic să-i spui. Ai avut șansa și ai pierdut-o, asta e. Nu ai niciun drept să te bagi între ei. Când relația lor se va termina(fără intervenția ta) poți încerca dacă încă simți la fel. Până atunci nu-ți rămâne decât să înghiți în sec sau să uiți de el!
Gavrilutadaniel întreabă: