Aparatul dentar. Ochelarii, pot spune, sunt un fel de accesoriu, asa ca o pereche de ochelari pot face minuni. In schimb, o fata care rade cu un dita-mai gardu lipit de dinti... Deja ma trec fiorii
Şi eu port ochelari şi unele persoane îmi spun că-mi stă mai bine aşa, că mă fac să par mai matură dar mie tot nu-mi plac Nu mă întreba de ce, pur şi simplu nu îmi place să port ochelari dar nu am de ales că nu văd la distanţă.
Dar de ce trebuie ca fetele care poarta aparat dentar sau ochelari sa fie neatragatoare, unor fete le sta chiar bine sa stii. Fetele care au dinsti stricati, care put, care nu au un limbaj urat, care se imbraca urat sau fetele care au parul urat ar fi trebuit sa fie neatragatoare. Nu este frumos sa te iei de fetele care poarta aparat dentar sau ochelari sa stii! Daca si tu ai fi purtat te-ai fi simtit la fel ca si ele!
Ce ai bre? Auzi, lasa atitudinea asta! Daca nu ai observat ( pune-ti ochelari) am pus neatragator intre ghilimele! Era o simpla intrebare, lasa vitejia asta ca nu s-a pus nimeni in gura cu tine, pana acum. Pace tie!
Frumusetea e trecatoare
Sieu port ochelari si imi sta chiar bien
Nu trebuie sa fi frumoasa ci sa fi motivata, sa ai personalitate, caracter
Sa fi tu insati
Dar dc intrebi? le porti pe amandoua?
Nu pe amandoua, eu port ochelari si faza cu aparatul dentar, ma uitam pe YT la skivomady si de-acolo mi-a venit ideea
Sa stii ca nu am pus cu rautate intrebarea, eram doar curioasa
cum am mai zis si eu port ochelari
Aparat dentar....De obicei o fata cu ochelari pare mai sexy + daca mai are si forme atragatoare e combinatia perfecta.
Sa fie proasta
Nu ma intereseaza fizicu, ci cum gandeste. Daca ii proasta ce sa fac cu ea? zi tu
Daca ii simpla, amabila, sufletista, intelegatoare, respectoasa pot zice ca e perfecta.
"Neatragator"ai zis? toate fetele is frumoase in felul lor, pot zice, dar nu toate gandesc corect
Ambele pot fi niste accesorii dragute daca stii cum sa le faci sa fie asa...ba chiar..la Hollywood aparatul dentar a devenit o mare fita. iar ochelarii. daca stii sa ii porti in asa fel incat sa nu pari o tocilara arata chiar foarte cool
Au dreptate. si eu port ochlari. si multi imi spun ca imi sta mai bine cu decat fara
anonim_4396 întreabă:
Maryna78 întreabă: