| Kettolix a întrebat:

Eram odata la scoala si ma trezesc cu cel mai popular tip, un pachet de muschi ca se uita ca la masini straine la fata mea.
Eu, ridicand o spranceana: Ce ai, bre?
Ala: Ce culoare au ochii tai?
Eu: Esti daltonist? Sunt caprui.
Ala: Ba sunt negri.
Si dupa a plecat
Eu inca sunt wtf illuminatti! laughing
Pareri, chef de vorba?

9 răspunsuri:
| Mayar a răspuns:

Cred ca e un cocos infoiat in pene ce vrea sa se dea mare si sa se laude la te miri cine ca poate impresiona si da pe spate, etc pe oricine/orice fata.

| Aylee a răspuns:

Din atata nu stiu ce sa iti raspund big grin asteapta sa vezi evolutia treptata. Cred ca ar avea un oarecare interes pentru tine, altfel nu te-ar fi bagat in seama.

| Kettolix explică (pentru Aylee):

Ei mai demult aveau treaba cu mine in fiecare zi. Eu ii respingeam si incercam sa ii sperii, anyway, ei doar isi bateau joc de mine si intr-o zi am tipat la ei ca sunt dobitoci si m-au lasat in pace. laughing Dar asta e noua laughing Eu sunt mai retrasa la scoala, si ochii mi se schimba dupa starea de spirit. PRobabil eram asa nervoasa ca mi s-au facut ochii negrii laughing

| Aylee a răspuns (pentru Kettolix):

laughing Nuanta ochilor depinde foarte mult si de intensitatea luminii de afara. Poti sa ii ai negri la intuneric si la lumina caprui

| T0T a răspuns:

Sunteți niște copii frustrați.

| Suck a răspuns:

Aa... nu sti ce culoare au ochii tai, pune o poza cu ei si facem un sondaj de opinie.

| BlackAndWhite1 a răspuns:

A fost ciudat dar cred ca i-ai atras atentia poate i-a placut ceva la tine de te privea asa.

| Carla01 a răspuns:

Zici că e frumos? laughing Bani are? rolling on the floor). lăsând gluma de-o parte, cred că te place happy

| MinionDodo a răspuns:

Doua variante:
1.isi batea joc
sau
2.te-a observat si ii place ca nu te uzi toata cand il vezi si ca esti cu capul pe umeri :33 Sa vedem ce urmeaza ♥ Ne tii la curent happy