| deadman a întrebat:

Este adevarat ca de obicei cand o femeie este atrasa de persoana cu care vorbeste se joaca cu parul sa vorbeste mai mult decat de obicei sau chesti de-astea? De exemplu, saptamana trecuta m-am intalnit cu o veche prietena si colega de clasa pe care nu o mai vazusem de mult si pentru care simt ceva, adica tin la ea foarte mult si o plac mai mult sau mai putin, si am condus-o acasa si tot drumul spre casa ei, ea nu se mai oprea din vorbit, chiar daca voiam sa spun ceva ea spunea altceva repede si nu stiu ce sa cred. Este sau nu atrasa de mine? Voi ce ziceti?

9 răspunsuri:
| Bondarel99 a răspuns:

Daca se joaca cu parul poate fi un semn ca se simte intimidata in prezenta ta sau ca se straduieste sa faca o impresie buna.

| BiuL a răspuns:

Si eu ma joc de multe ori cu parul asta nu inseamna ca sunt atrasa de cine e prin jur. De asemenea vorbesc mult cand sunt obosita sau foarte agitata, indiferent cu cine vorbesc, cu un baiat, o colega sau cu mama deci chestiile astea nu denota neaparat o atractie.
Daca o fata te place te va atinge usor, pe brat, pe mana, si involuntar iti va copia comportamentul de exemplu duci paharul la gura il va duce si ea, si va cam rade la toate glumele tale chiar daca sunt mai slabe.

| kessu a răspuns:

rolling on the floor) nu te mai uita la emisiuni idioate la tv!

| Crucified a răspuns:

Nu-i adevarat. laughing Eu cand nu am cu cine vorbi si gasesc un baiat cu care sa vorbesc, vorbesc cel mai mult cu el. laughing

| Stelutza1990 a răspuns:

Ceau.

Cauta informatii despre : limbajul nonverbal.

Sunt sigura ca ai observat si alte manifestari ale ei, sau vei avea ocazia sa vezi.

Daca te documentezi un pic, te va ajuta sa apreciezi mai corect si mai rapid persoanele cu care intrii in contact, nu numai pe amica ta.

| EdK a răspuns:

Depinde de caracterul fiecaruia, nimeni nu este la fel, iar postarile alea de pe bloguri de femei, in care sunt expuse tipare sunt false.

| Star4You a răspuns:

Da asa este.

| Niklaus a răspuns:

Posibil sa fie atrasa de tine, daca face lucruri care nu le face oricui, DA!

| Dulcik_Denisa_1994 a răspuns:

Ai putina rabdare, dar cauta sa petreci timp cu ea, ai sa afli poate chiar de la ea.