Ordonare:
					Cronologică

Ordonare:
					Cronologică 

Nu cred ca atunci se va sfarsii totul pentru ca au mai spus si-n 2000 si nu numai ca vine sfarsitul, dar nu a fost asa. Cand o vrea Dumnezeu vom sfarsii. E posibil ca in 2012 s afie diferite uragane, cutremure, adica dezastre naturale, dar au mai fost si pana acum. 
Cam atat pe aceasta tema. 

Asa am crezut, dar acum mi se pare o prostie, adica nimeni nu are cum sa stie cand vine sfarsitul lumii, numa D-zeu stie.
					Doar Dumnezeu stie cand va fi sfarsitul lumii si nimeni altcineva.
astia care fac tot felul de afirmatii vor sa para invatati .
.
cum au ajuns ei la concluzia asta? au citit in ciorba?
asa pot zice si eu...maine e sfarsitul lumii b-)
a mai fost acu' cativa ani o tampenie d-asta...ca cica o sa fie sfarsitul lumii si iata-ne intregi...

Am dat din greseala acu cateva saptamani pe Otv si era un om de stiinta care povestea despre o intalnire cu alti oameni de stiinta si a spus''nu va veni sf lumii in 2012''
Se crede ca ar veni din cauza calendarului facut de mayasi care s-a oprit in 2012... dar asta nu inseamna ca se va termina lumea poate nu au vrut sa mai scrie sau...''n'' motive.
 Numai D-zeu stie. Poate fi chiar azi daca asa a hotarat D-zeu!
Asa cum s-a mai zis aici unii spuneau ca nu vom trece de anul 2000 si uite ca am trecut 

Sti care e faza nu poti sa spui ca nu crezi dar asa sa zis ca in 2012 va erupe un vulcan. in 2011 s-a spus ca e gaura neagra si ca murim n-am murit in 2010 sa spun ca va fi un cutremur si vom muri si totusi n-am murit acum numai dumnezeu stie ce va fi