| nani123nan1234 a întrebat:

Eu nu pot vorbi cu nimeni despre asta dar o sa va zic voua.Nu vreau sa dramatizez dar simt ca nu mai pot.
Eu azi trebuia sa merg cu mama undeva.
I-am umblat prin machiaje să ma dau puțin cu concealer pe coșuri, atat, nu fard, nu rimel, nu blush, doar puțin concealer pe cosuri.
Mama a vazut, a început sa urle, sa dea cu hainele mele in mine, si a zis ca îmi taie mainile si ca da foc la casa.
Nu a facut nimic din astea, dar plang mereu cand se întâmplă din astea, ca nu e prima data.
(Am 11 ani btw)

9 răspunsuri:
| ania a răspuns:

Cere-i inainte sa folosesti ceva din lucrurile ei.

| Ade4ever2389 a răspuns:

Buna. Nu e normal deloc din partea mamei tale, ca doar nu i l-ai mancat. Explica-i ca e absolut normal la varsta pubertatii sa iti iasa cosuri si ca nu te simti increzatoare cu ele. Poate intelege si ti-l mai imprumuta pe al ei, daca nu, spune-i sa iti ia altul pe care doar tu sa il folosesti.

| nani123nan1234 explică (pentru Ade4ever2389):

Mama și-a cerut scuze ca a reacționat asa si mi-a explicat ca sunt prea mica, insa mi-a luat niste patchuri pentru coșuri

| Ade4ever2389 a răspuns (pentru nani123nan1234):

Stiu cum e, si a mea mai face asa, desi sa stii ca patchurile sunt o alternativa foarte buna.

| Ade4ever2389 a răspuns (pentru Ade4ever2389):

Oricum ma bucur foarte mult ca si-a dat seama ca a gresit

| Năsăud a răspuns:

Nu mai umbla niciodată in lucrurile ei.

| Crhis a răspuns:

Poti suna la 116 111(telefonul copilului) si sa spui acolo ce iti face mama ta si sa vada daca este ok sau nu

| RealSoul a răspuns:

Dezechilibrați mintali... Stai departe de ea. Daca din atâta îți vrea atât de mult râul îmi pare cu Adevărat rău (

| nani123nan1234 explică (pentru RealSoul):

Și-a cerut scuze dupa cateva ore si mi-a luat patchuri de coșuri, si mi-a explicat frumos ca nu r bine