anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Fetelor daca aiti fi cu cineva cam de 2 saptamani v-ati desparti de el pentru altul care va spune ca va place?

14 răspunsuri:
| FucktheSystem a răspuns:

Zici de parcă două săpămâni ar fi prea mult.
Oricum dacă mi-ar plăcea alticeva logic că m-aș despărții, m-aș despărți și după 2 ani, 2 luni sau 20 de ani.

Răspuns utilizator avertizat
| QuadruplePersonality a răspuns:

Normal.

| FucktheSystem a răspuns (pentru Antipaticu):

Meah, mă doare undeva de portofelul cuiva, că am și eu suficienți bani să-mi iau ce vreau, nu-mi trebuie banii altuia.
Dra dacă mă plictisesc de cineva și văd pe cineva mai bun de ce aș pierde ocazia?

| Th3AbSinTh3 a răspuns (pentru Antipaticu):

V-ati gasit sa va certati pe intrebarea mea?

Ști că nu-mi pasă?
Mă doare undeva de ce crede lumea despre mine, nu vreau să stau cu cineva toată viața, mă plictisesc repede și asta e.
Dra mă amuză că faci referire doar la femei, bărbații care faca asta sunt ok, nu?

| FucktheSystem a răspuns:

Se subânțelege, ai zis cum este numită o astfel de FEMEIE în România, nu cum este nimit un astfel de om.

Da, doar că subiectu s-a abătut și s-a ajuns la felul în care sunta numite femei considerate și eu mă întreb de ce nu intră și bărbații în categoria asta.
Înțeleg că nu prea se folosește termenul curvă pentru bărbați, dar nu-mi pasă, dacă pe mine mă faci curvă indirect fă-mi favoarea să faci si bărbații care sunt ca mine tot curve.

| Th3AbSinTh3 a răspuns (pentru FucktheSystem):

Eu am pus intrebarea asta pentru ca fata pe care o plac e cu cineva de 2 saptamani si ma gandem daca sai mai spun ko plac, adica daca va fi cu mine sau...

| QuadruplePersonality a răspuns (pentru Th3AbSinTh3):

Poţi să-i spui chiar dacă e cu cineva. Asta nu se numeşte că te bagi în relaţia lor. Dacă fata nu ţine la el, sau ţine, dar te place pe tine mai mult poate se va despărţi de el pentru tine. Dacă nu, va fi poate încântată că are un admirator.

Dacă vrei nu văd de ce nu.
Oricum eu nu vreau nici o relație, dacă o să fie bine dacă nu, asta e. Oricum nu aș fi cu cineva care are pretenția sa stăm împreună pînă la moarte, cel mi mult am stat cu cineva 2 luni și nici nu vreau mai mult.