| adyriadry a întrebat:

Hay. tupu am si eu o problema mam fost certata cu cateva zile an urma cu prietenul meu adica i-am scris un sms el na vorbit cu min. iel ma anseala de aceia. dar problema ieste ca eu sunt an germania si el an romania. era normal sa ma ansela?
ce credeti m-a iubit?
sa ras dor de min?
cell mai un raspuns primeste funda happy

Răspuns Câştigător
| BlackAngel232001 a răspuns:

Eu cred ca te-a iubit. Dar pentru ca sunteti la mii de kilometri distanta va despartit. El nu cred ca te mai iubeste daca te inseala. Eu nu cred ca ii mai este dor de tine. Imi pare rau.Dar poti sa gasesti pe cineva din Germania. Sper sa nu ma intelegi gresit, dar relatia voastra nu o sa mai mearga.

| adyriadry explică (pentru BlackAngel232001):

Da oau ie cam greu dupa vorbele astea sa raspund dar ast ie adevarul bine zici.dar sti amandoi aveam o speranta acolo sa ne intalnim o dat fata an fata. eu tot timpul cat am fost cu el nu ne-am intalnit o data. eu al iubeam enorm si eu cred ca si el unpik.era asa iubire la departare amdoi aveam acelasi vis dar eu nu pot antelege cu cateva zile an ura zicea ca nimic nu ne desparte si acum asta. e cam socant lucrul ast pentrzu mine antelegi?

8 răspunsuri:
| Handrei a răspuns:

Fata draga.nu-mi spune ca i-ai trimis si bani.la asa distanta cum poti fi tu sigura ca nu te inseala si ca e 100% devotat tie? pe o distanta de atatia km sunt sute de mii de intrebari fara raspuns sigur, de aceea nu merita sa-ti bati capul cu ele pentru ca obosesti emotional si asta doare.sunt sigur ca nu te-a iubit si si-a batut joc.fi fata desteapta si nu-ti arunca increderea in toate partile pentru ca increderea unei femei e un lucru valoros, ar trebui sa stii asta daca nu vrei sa ajungi sa suferi ca au profitat multi de increderea ta...si relatiile la distanta nu merg niciodata, poate sa ti-o spuna oricine

| adyriadry explică (pentru Handrei):

Stiu nu sunt sigura de nimic.sa mai antamplat mai mai anselat si an fata ochilor. ne certam si tot el s-en torcea.am fost un timp bun anpreuna.imi vin o 100 de antrebari an cap. am suferit atata. sincer si acum. dar acum ce ar trebui sa fac?

| Handrei a răspuns (pentru adyriadry):

Ei bine tu esti constienta ca te inseala si nu-mi vine sa cred cata incredere ii dai! e pacat sa-si bata cineva joc de tine in halu asta, esti frumoasa si dai dovada de loialitate ca partener pana in panzele albe.rar oameni ca tine.e pacat sa dispretuiasca un dobitoc o fata ca tine. fara supararestraight face

Oau ie ceva cand auzi asta din gura unui baiat. da pote nu n-ar fi trebuita sa al iert de fiecare data. acum ie mai bine sa-l uit pentru ca din cate am auzi acum locuiesc anpreuna peste un timp se ansora si asta imi da dovada ca nu m-a iubit de loc ca numa rasul lui am fost. daca s-ar fi ceruta iertare cred ca lasi fi mai iertata o dat iasi mai fi dat ultima sanasa dar cand am auzit toate astea sa angetat totl an mine am ramas blocata asta e trebuie sa uit.

Imi pare rau.sincer stiu cum e dar uita-te in jurul tau, ma gandesc ca ai prieteni mai buni ca el.incearca sa-ti petreci timpul cu ei, e cel mai bun mod sa previi depresiile, in caz ca simti vre-una...sti? mi-ar placea sa mai vorbim. daca vrei iti dau id-ul meu de yahoo si tinem legaturahappy

Multumesc pentru sfaturi cear imi prin bine da singur as mai vrea sa tinem legatura.

Ok.adresa de yahoo e H4ndreihappy