| Andra6 a întrebat:

Hei...Am 13 ani si imi place foarte mult de un baiat care e tot din clasa mea, dar e impreuna cu o alta fata foarte insuportabila.Eu stau in spatele lui in banca si mai vorbim din cand in cand. Lui i-a placut de mine acum un an, dar nu stiu ce sa fac. Ajutati ma nu stiu ce sa mai fac

6 răspunsuri:
| Defalucy a răspuns:

Buna. happy

Vorbeste cu el si marturiseste-ti sentimentele, chiar daca va afla acea fata.E insuportabila deoarece esti invidioasa? Daca el spune ca nu mai are sentimente, asta e.

| TheSpell a răspuns:

Vezi-ți de școală, ai timp și de băieți.

| FrateleTedur a răspuns:

Parere venita din partea unui baiat:
Tot timpul, fetele se asteapta ca baietii sa faca primul pas. Iar eu am patit-o mereu. Pana sa imi fac eu curaj, mi-o sufla altul. Asa ca sfatul meu e, sa ii marturisesti tu sentimentele baiatului, si vezi ce zice. Desi, la varsta ta... Nu vreau sa zic ca esti mica pentru o relatie, dar chiar nu te ajuta cu mare lucru. Am aproape 16 ani, si nu am avut decat o relatie de lunga duratie, mai serioasa, care m-a distrus, fizic si psihic. Am lasat scoala pe locu doi. Pentru mine nu era decat ea. Si nu s-a terminat bine. Sfatul unui om patit: lasa baietii, macar pana intri la liceu. Atunci deja ai cat de cat o idee despre cum se mananca viata. Stii cum sa iti gestionezi mai bine sentimentele. Crede-ma, e groaznic sa fi respins/a de cineva pe care tu iubesti, si sa nu stii sa gestionezi situatia. Sa zicem doar ca am patit, si au fost implicate niste pastile si cateva lame. Da. A fost destul de grav. Asa ca iti doresc mult noroc in viitor, sa ajungi la ce liceu iti doresti si ai sa vezi, cu timpul o sa vina si dragostea. Cum zicea mama mereu : Ce-i al tau, e pus deoparte.

| Alina4728 a răspuns:

Buna. Te inteleg cum te simti tu nu poti sa faci nimic in privinta sa te placa inapoi. Eu iti zic na sa mai vorbesti cu el sa deschideti o conversatie daca vrei cv sa imi trimiti mesaj pa pupici

| Turbo223 a răspuns:

Incearca sa te bagi mai mult in seama cu el, nu doar cateva dialoguri. Dupa putin timp ai putea sa îi spui de sentimentele tale.Dar, daca ai stiut ca te-a placut acum 1 an de ce nu ai profitat? Oricum, iti spun un lucru : La 13 ani, relatile nu tin, ori cat de mult pare ca va iubiti, o sa va despartiti.Am avut si eu o experienta de genul acesta, ne-am despartit dupa cateva saptamani.Dar daca crezi ca esti pregatita poti avea un iubit chiar daca ai 13 ani insa eu nu iti recomand.

| Andra6 explică (pentru Defalucy):

Nu s invidioasa. Am fost in clasa cu ea