Buna. ![]()
Vorbeste cu el si marturiseste-ti sentimentele, chiar daca va afla acea fata.E insuportabila deoarece esti invidioasa? Daca el spune ca nu mai are sentimente, asta e.
Parere venita din partea unui baiat:
Tot timpul, fetele se asteapta ca baietii sa faca primul pas. Iar eu am patit-o mereu. Pana sa imi fac eu curaj, mi-o sufla altul. Asa ca sfatul meu e, sa ii marturisesti tu sentimentele baiatului, si vezi ce zice. Desi, la varsta ta... Nu vreau sa zic ca esti mica pentru o relatie, dar chiar nu te ajuta cu mare lucru. Am aproape 16 ani, si nu am avut decat o relatie de lunga duratie, mai serioasa, care m-a distrus, fizic si psihic. Am lasat scoala pe locu doi. Pentru mine nu era decat ea. Si nu s-a terminat bine. Sfatul unui om patit: lasa baietii, macar pana intri la liceu. Atunci deja ai cat de cat o idee despre cum se mananca viata. Stii cum sa iti gestionezi mai bine sentimentele. Crede-ma, e groaznic sa fi respins/a de cineva pe care tu iubesti, si sa nu stii sa gestionezi situatia. Sa zicem doar ca am patit, si au fost implicate niste pastile si cateva lame. Da. A fost destul de grav. Asa ca iti doresc mult noroc in viitor, sa ajungi la ce liceu iti doresti si ai sa vezi, cu timpul o sa vina si dragostea. Cum zicea mama mereu : Ce-i al tau, e pus deoparte.
Buna. Te inteleg cum te simti tu nu poti sa faci nimic in privinta sa te placa inapoi. Eu iti zic na sa mai vorbesti cu el sa deschideti o conversatie daca vrei cv sa imi trimiti mesaj pa pupici
Incearca sa te bagi mai mult in seama cu el, nu doar cateva dialoguri. Dupa putin timp ai putea sa îi spui de sentimentele tale.Dar, daca ai stiut ca te-a placut acum 1 an de ce nu ai profitat? Oricum, iti spun un lucru : La 13 ani, relatile nu tin, ori cat de mult pare ca va iubiti, o sa va despartiti.Am avut si eu o experienta de genul acesta, ne-am despartit dupa cateva saptamani.Dar daca crezi ca esti pregatita poti avea un iubit chiar daca ai 13 ani insa eu nu iti recomand.
Anamariasddjjjo100 întreabă: