|

Hei! Imi plăcea mult de un baiat iar acesta mă refuzase de două ori. De la un timp el a început să se bage in seama cu mine si sa imi scrie. Mi-a spus că ii plac mult sanii mei. La un moment dat acesta mă întreba dacă vreau sa vin la ziua lui de naștere dar sa ma prefac ca sunt iubita lui in fața prietenilor săi. Imi puteti spune ce sa fac sa accept sau nu? Va rog fără glume!

Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Pentru bine tău..nu te du. Poate pe moment îți va părea rău sau o să îți fie greu să refuzi, dar mai târziu o să-ți dai seama că ai făcut alegerea corectă. Nu-l lăsa să se joace cu sufletul tău, o să te facă să suferi. Un băiat care se uită doar la trupul tău, la formele tale nu caută decât distracții, nu accepta pentru că îți vei face rău. Ai grijă de tine și fă-ți curajul să te impui lucrurilor sau persoanelor care vor doar să te folosească.

5 răspunsuri:
| a răspuns:

Tu mai vorbești cu unu care îți zice așa ceva? treaba ta, fii bătaia lui de joc dacă atâta respect de sine ai. să stai după unu care te refuză și deodată să se arate și el interesant că apare c-o fată te caută

| a răspuns:

Ai ocazia. De ce nu?

| a răspuns:

Ar trebui să nu îl mai bagi în seamă.

| a răspuns:

Cred ca iti dai seama foarte clar ca ala vrea sa te foloseasca doar ca ornament la party-ul lui ca sa dea el mai bine in fata prietenilor, nu? Gen sa nu para un ratat pentru ca nu are iubita.
Te foloseste o zi si dupa aia nu o sa-i mai pese de tine. Ti-ar placea?

| a răspuns:

Nu mi se pare că te tratează corect. Deja îți cere să faci unele chestii care nu sunt ok, cu sigurantă nu e bine să te prefaci ca esti iubita lui doar de ochii amicilor săi, practic se folosește de tine. Personal, nu aș dori să fiu în preajma unui astfel de băiat.