| Iepuu a întrebat:

Hei,iubesc un baiat care are iubita de un an si doua luni,eu nu o sa ma bag intre ei,vreau ca totul sa vina de la sine,el imi da semne ca ma place,se ingrinoreaza pentru mine,ma incurajeaza,acum incet-incet pe Facebook,pune si emoticoane o inceput cu o fata zambareata, fata cu care e, este mai mare cu 3 ani decat el, eu am 14 ani si baiatu are aceeasi varsta ca mine,credeti ca e posibil sa ma placa? Daca da,spunet-mi ce sa fac,orice parere conteaza PS, NU O SA MA BAG INTRE EI, ADICA NU O SA-I DESPART

Răspuns Câştigător
| BarbieGirl13 a răspuns:

Eu zic sa ai rabdare. Serios! Deci am inteles, nu vrei sa te bagi intre ei...nimeni nu vrea asta. Pai... pune-i si tu emoticoane dar cu limita. Adica sa fiti "egali" la asta sau cum sa zic laughing. E okay inca, doar ca daca va inceta sa mai scrie asa, sa nu insisti. Buun si ce trebuie tu sa faci? Sa stai cuminte si sa fii atenta la tot ce iti spune si la toate semnalele lui. E posibil sa te placa si daca te va placea mai mult pe viitor, va renunta la iubita lui pentru tine. happy Sper sa fie totul bine si asteapta ca timpul rezolva multe. :3

| Iepuu explică (pentru BarbieGirl13):

Sper,nu stiu ce sa zic, eu astept, luni o sa ne intalnim la scoala ca trebui sa ne inscriem la liceu, cum sa ma comport?

5 răspunsuri:
| abigail28 a răspuns:

Dragostea asta! Nu cred ca ar fi indicat sa vorbesti cu el atîta timp cat sti ca el are o relație. Punete tu in locul la fata aia ti.Ar face placere sa stii ca iubitul tau vorbeste cu alta fata? Eu cred ca nu. Multa baftă.

| Iepuu explică (pentru abigail28):

Adevatat,dar suntem doar amici acum, si suntem copii! laughing nu prea il iubeste, iese cu un baiat incontinulaughing. Fata asta o despartit un cuplu, si vb cu baiatul ila laughing nu prea cred ca tine asa mult la ellaughing

| abigail28 a răspuns (pentru Iepuu):

Pai atunci sări pe ellaughing)

| Iepuu explică (pentru abigail28):

Ce sa-i zic " mă baiete eu te plac " laughing