Parintii sunt prea preocupati de viitorul copiilor lor si exagereaza cand acestia fac lucruri sub asteptarile lor.
Pari un copil cerebral, explica-le ca exagerarea lor de a-ti impune anumite standarde iti fac rau. Spune-le ca te simti dispretuita si neiubita, ca-ti creeaza frustrari.Copiii neintelesi de parinti ajung sa fie timizi, fragili, frustrati, neimpliniti. Discuta cu ei deschis despre ce simti si cum percepi tu abordarea lor.
Sunt alaturi de tine, daca ai nevoie de sugestii putem discuta in privat.
Sa ai o zi buna!
Buna.
Niciodata parintii nu sunt multumi de copii sai, oricat de mult s-ar straduii copii, ei gasesc ceva rau, nu stiu de ce fac asta sincer, dar o fac.
Te-as sfatui sa incerci sa le demonstrezi ca poti, ca reusesti unde sunt ei dezamagici de tine.
Fa tot posibilul sa ajungi la cel mai bun liceu, si demostreaza-i ca tu poti mult mai mult decat cred ei.
Multi sunt in starea ta.Pentru inceput gandeste pozitiv: nu esti singurul! SI nu e nici cea mai mare problema din univers
Explica-le parintilor tai ca te doare.Ei poate te cred indiferent, nu-si dau seama ca te ranesc.Comunicarea e cheia.
Succes!
De persoana ta de acum 2 ani erau mai multumiti? Raspunde-ti sincer. Daca erau, e clar ca nu te-ai mentinut la nivelul de atunci, adica unul la care ai puteai sa fii si acum. In acest caz nemultumirea lor e intemeiata. Oricat de mult ai incerca sa inveti nu poti sa inveti macar aproape de foarte bine, serios?
Fa un sport cu drag si ambitia ta cea mai mare si parinti te vor aprecia pentru asta