| DarkNight123 a întrebat:

Hei salut in clasa a 6 a se invata de a+b la patrat ca taicamiu m-a certat aseara ca am luat un 6 la mate si mi-a zis ca nu stiu nimic la matematica si m-a intrebat chestia asta si nu am stiut sa ii raspund si s-a suparat foarte tare pe mine

5 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Asta e in viata nu totul iese bine.

| BeHappyForMe a răspuns:

Forumula lui a+b la patrat egal cu a la patrat + 2 x (inmultit) cu ab+b la patrat

| Anduuu a răspuns:

Buna! cred ca de sfatul meu esti constienta si tu! stii ce trebuie sa faci. Invata si incearca sa indrepti sasele cu un 8 9 sau 10.in clasa a 6-a matematica este usoara mai ales formulele alea pentru ca sunt foarte importante si in urmatorii ani vei avea nevoie de ele! asa ca incearca acum...pe ultima suta de metrii sa iti indrepti nota si sa il imbunezi pe tatal tauhappywinking.( a+b) la patrat= a la patrat+2ab+ b la patrat! mult noroc!

| Anduuu a răspuns:

Nu stiu voi dar noi am facut formule d-astea in a-6a pe la sfarsitul sem 2 si in a 7-a ca sa ne vina mai usor...astea si semnele -x-=+;-x+=- etc.si acum in a 8-a nu am avut deloc probleme cu ele

| c4t4lin a răspuns:

Ma, formulele astea de calcul prescurtat se invata in clasa a 8-a laughing)... taicatu isi amintise de formula aia din timpul scolii si s`a gandit sa te intrebe? Sau cum? Lamureste`ma!