Da, dar doar daca le iei pe termen lung si/sau in doza mare exista riscul de tromboze (cheaguri de sange in vase). In mod normal din 2 pastile luate dintr-o data n-ar fi trebuit sa apara decat cel mult ceva schimbari de dispozitie datorate cresterii bruste a nivelului de estrogeni din sange. Chiar daca nu se intampla nimic tot nu pot fi detectate in sange pentru ca nu sunt estrogenul obisnuit (estradiol) secretat de corpul uman ci un compus sintetic (etinilestradiol) mult mai puternic decat estrogenul natural dar care nu poate fi masurat prin analize de sange.
Cate zile vei avea sa nu mai faci asta, nici in joaca! Daca murea, faceai inchisoare! De ce iti risti viata si constinta pentru o farsa tampita? Daca murea, erai in totalitate vinovat, chiar daca nimeni nu stia asta ci numai tu! Lasa-te de prostii de astea pentru totdeauna! Sa-ti intre bine in capsor: VIATA ESTE CEVA CARE SE SFARSESTE ATAT DE REPEDE CA NICI NU APUCI SA ZICI: MULTUMESC, CA AM TRAIT! Pe langa vina ta enorma, el are o familie si poate frati - gandeste-te la ce suferinta ii supuneai; de ce? Cu ce ti-au gresit? Multumeste Cerului ca a fost langa el fiindca nu poti niciodata anticipa unele efecte ale medicamentelor! Multa intelepciune, Capsor patrat!
Nu vad cu ce i-ar putea face rau. Poate combinatia cu cafeaua? Oricum le-a dat de mult afara. Nu pot fi detectate.
In mod normal nu aveau de ce sa-i faca rau.
Dacă vomită e bine, le dă afară și nu-i mare bai. Nu știu ce vrei să zici cu "Pot medicii sa le detecteze?"
Cât timp a trecut până a început să vomite? Sper că nu mult.
Ți-aș sugera să nu mai faci niciodată așa ceva. Pastilele sunt periculoase. Anticonceptionalele mai ales pot ucide. Dacă se simte rău mai multe ore la rând, la doctor cu el și explicați situația.
Cred ca e o pura coincidenta ce a patit. In mod normal din 2 pastile odata, o singura data, nu avea ce sa pateasca. Riscurile sunt la tratament pe termen lung, am explicat in celelalte 2 posturi. Mai probabil e alergic la ceva din componenta pastilei oricum daca le-a vomitat e clar ca nu le mai are in corp.