| alleluiaah a întrebat:

Hei, TPU! Am o intrebare care ma "roade" de cateva zile. De ce un baiat se ia mereu de mine ca stau prea mult cu telefonul in mana? Ieri eram in oras cu un grup destul de mare. Nu eram singura fata care statea cu telefonul in mana si totusi, e pentru a 10.000-a oara cand acest baiat imi spune sa nu mai vorbesc atat prin mesaje. De e face asta?
FUNDA!

5 răspunsuri:
| SexyGirlSweet1998 a răspuns:

Buna! happy
Probabil acest baiat, incearca sa-ti atraga atentia sa nu mai vorbesti non-stop la telefon! Poate ca lui i-ar placea sa vorbesti mai mult cu cei din grupul tau(si sa stii cand esti cu mai multi in oras nu-i prea politicos sa vorbesti prin mesaje)
Mai exsista posibilitatea ca acel baiat sa te placa happy
Vezi si tu cum mai reactioneaza happy
Daca mai ai nevoie de vreun sfat, lasa-mi intrebarea intr-un raspuns chiar aici sau da-mi mesaj happy
Funda? puppy dog eyes

| dorin1990 a răspuns:

Cred ca acest baiat te place..ai putea sa-l intrebi de ce face asta, poate te va lamuri

| Snowfall a răspuns:

Pentru ca atunci cand iesi cu cineva in oras este normal sa vorbesti cu persoana respectiva nu cu altcineva prin mesaje. Cred ca nici tie nu ti-ar conveni sa iesi cu cineva care ar sta numai cu telefonul in mana ca si cum tu nici nu ai fi acolo. Poate ti-a atras tie atentia in special pentru ca tu obisnuiesti sa faci asta mereu; dupa cum ai zis, ti-a spus "pentru a 10.000-a oara", deci evident ca atunci nu era doar o exceptie.

| alleluiaah explică (pentru Snowfall):

"a 10.000-a oara" era doar o expresie. Nu vorbesc atat de mult prin mesaje. Eu de fapt chiar dau mesaje foarte scurte(deci imi ia putin timp) si vorbesc si cu ei toti, rad, glumesc. Stiu ca nu e frumos, dar de ce imi atrage atentia numai mie? O alta fata nici nu il lasa din mana. Si prin "in oras" am dat o locatie oarecare. De fapt acest baiat este de la mine din clasa si de cele mai multe ori mi-a spus in pauze, dar si cand am mai iesit.(de obicei daca vorbesc in pauze ma retrag si vorbesc, tocmai pentru a evita asta)

| Black_Ics_1995 a răspuns:

Poate gandeste ca mine: daca iesim in gasca, hai sa lasam telefoanele si sa ne simtim bine intre noi sau poate te place si se simte amenintatwinking