| IloveAdamLambert a întrebat:

sad am o problema... pana acum am 2 de 4 la mate straight face nu, nu sunt proasta! am avut in a5-a, a6-a, note mult mai mari. Dar e singura materie la care am notele astea. Chimie, fizica... am 8, 9. Am dat un test la geometrie, cred ca voi lua un 7 sau 8. La teza nu am asteptari prea mari. Ma multumesc cu un 6. Dar nu vreau sa raman corijenta la mate. Nu ma mai strofocam daca stiam ca sunt proasta. Cum am zis, la restul ma descurs, am aproape numai medii de 10. ( exceptie poate bio, care imi iese 8, fizica, chimie- 9 ) Nu vreau sa iau premiul 3! pe primul semestru am avut media generala 9.21.Intrebarea mea e: mai are rost sa merg acum la pregatire? scoala se termina de acum.

Oricum, parintii au zis ca ma vor baga in pregatire pentru la anul, in a8a. ( sunt a7-a acum ) ai mei sunt dezamagiti cand le zic ca am luat cate-o nota proasta la mate, dar pur si simplu nu inteleg lectiile. Am avut o tampita de profa, in a5-a, a6-a si acum in a7-a totul se leaga de trecut, si eu am goluri din primii doi ani, si e normal sa nu stiu. In a5-a media mea generala a fost 9.64, in a6-a 9.42, iar acum? ce ma fac? crying( vreau sa intru la un liceu bun. Ma voi stradui in a8-a sa am media cat mai mare, dar poate cu pregatirea de la mate, voi avea medie mai mare.


Va rog, am inceput sa visez mediile astea! simt ca innebunesc! ma gandesc intr-una ca se va putea sa iau premiul 3! ai mei vor fi foarte dezamagiti. crying(

scuze de categorie. sad

2 răspunsuri:
| MiruunaaaAndreeeeeaaa a răspuns:

Cu aceasta luna, pana la finalul scolii mai sunt inca 3 luni, deci mai poti indrepta ceva ceva, iar pana la teze mai ai cateva saptamani. Nu stiu ce ai putea intelege in cateva ore, dar daca te vei duce la pregatiri eu ti-as sugera sa faci mai multe ore pe saptamana, asa poti umple acele goluri. Daca vrei sa ai nota maricica la teza spune-le alor tai sa te duca de pe acum la pregatiri. happy

| Lolaboa1234 a răspuns:

Trebuie sa reiei materia din clasa a5 pana la cea de a7. Golurile nu se vor recupera cu pregatire. Cunosc oameni care fac pregatire de foarte mult timp si nu reusesc sa progreseze. In matematica totul este vorba despre munca si iar munca, totul in plus daca vrei sa obti rezultate.Un profesor poate decat sa te indrume daca nu esti dispusa sa muncesti degeaba chiar daca iti explica de 1000 de ori.Depinde doar de tine.Sunt si eu in a7 si stiu cat de greu poate fi si totusi iau 10 curat fara pregatire.