| ydcgderimonxiiducbrn a întrebat:

Azi dupa ce am iesit de la scoala am decis sa merg cu un taxi pana acasa. L-am vazut pe barbatul care ma duce la meditatie pe mine si inca un baiat si m-am gandit sa meg cu el. M-am dus la el si i-am spus sa ma duca acasa. Mi-a pus mana pe spate si incepuse sa ma mangaie. Imi parea suspect si am inceput sa ma panichez. M-a intrebat unde stau cu toate ca el stie foarte bine unde stau. Nu mai stiam ce sa ii zic pe drum asa ca am intrebat cat face cursa. Am vazut ca avea un fel de ranjet pe fata si a zis e cat sa faca intr-un mod ironic. Am ajuns acasa am vrut sa ii dau bani si a insistat ca nu ii vrea. Am zis ok si iarasi m-a mangaiat pe spate fara sa vreau. Tin sa precizez ca e in varsa, are undeva pe la 60-70 de ani. Pentru cateva momente am crezut ca vrea sa ma violeze. Voi credeti ca a avut intentia de a ma viola?

2 răspunsuri:
| mihai69 a răspuns:

Nu cred. Pentru el, să te atingă era chiar mai mult decât ar fi putut visa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Posibil sa-i fi trecut prin minte vreun gand murdar, insa trupul nu i s-ar fi supus, cu siguranta.La acea varsta, dusmanul mintii este trupul, cum invers se intampla, acum, la varsta ta.