Eh, si daca ai sa fii considerata paracioasa, ce? Auzi la ei!
Normal ca trebuie sa spui dirigintei. A facut un lucru incredibil de grav. Ma mir cum de nu au observat fumul sau mirosul. Multumeste-te ca nu au dat foc si la banca, altfel pica vina pe tine si mai rau.
In primul rand, stii si tu din regulament ca nu are voie cu surse de foc in scoala, este strict interzis! In al doilea rand, ai fost numita sefa clasei si eu tind sa cred ca acel coleg din cauza invidiei a vrut sa iti faca probleme intentionat, sa te dea jos.
Reclama-l, mai ales ca ai acest statut.
Nu il zice, dar spune-i lui ca daca il mai vezi facand chestii de genu', trebuie sa vorbesti cu diriga'ta.Si daca alea iti spun ceva,spune-le sa taca, esti sefa, trebuie sa ai tupeu
Sincer, parerea mea ar trebui sa le spui fetelor acelea si colegului tau ca astepti sa vezi daca va mai face vreo greseala si daca va face il vei spune si asa il impaci si pe el si pe colege...el sigur va uita si o sa faca o boacana... sper ca te-am ajutat
funda:X:X?
Eu sunt de parere ca ar trebui sa o informezi pe doamna ta diriginta intrucat daca nu o atentionezi dupa aceea profesorii pe tine vor da vina...In final cata minte trebuie sa aiba copilul ala? Nu crezi ca ar trebui sa il spui ca sa-i deschida ochii cineva? Oricum e decizia ta, dar eu cred ca ar trebui sa il spui si am dat si argumente