| Com3 a întrebat:

Azi la scoala m-am batut cu ce-l mai bun prieten, ne-am batut rau!
Acum 1 luna, am aflat ca el vorbea foarte urat de mine cu altii, si ca tot ce vorbeam pe facebook/mess, ii trimitea la una! happy
Am crezut ca nu e, adevarat dar aseara mi-a dat aia pozele cu, ce a vorbit cu el!
La scoala, nu am mai rezistat si l-am lovit, si de acolo a inceput bataia!
Au venit vreo 10 profesori, sa ne desparta nu au reusit, au chemat politia, am fost sa dam declaratie, insa nu am spus niciunul din ce cauza ne-am batut!
Pe langa ca ma "barfeste", ma inteleg foarte bine, cu o fata, si el a inceput sa vorbeasca cu ea, sa se dea la "ea"!
Pur si simplu s-au adunat, toate si nu am mai rezistat!
Consider ca am gresit si eu, ca am folosit "violenta" pentru asta, dar chiar nu stiu daca vi-s-a intamplat, vreodata sa simtiti ca numai puteti, sa rezistati, si parca va pusca, venele de nervii! laughing
S-a simtit foarte prost, pe urma nu a mai vorbit toata ziua cu nimeni, si a inceput sa imi para si mie rau?
Ce ar trebui sa fac, sa imi cer scuze eu, sau sa astept sa isi ceara el?
Sau ce naiba, ar trebui sa facem, ne cunoastem de 9 ani!

4 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Tu ar trebui sa-i ceri scuze pentru ca ca ai fost violent iar el ar trebui sa-ti ceara scuze pentru ca te-a barfit[semn ca este invidios], eu zic sa lasati prostiile si sa va impacati cu o singura conditie:sa nu se mai intample...

| lunathemoon a răspuns:

Sa astepti sa isi ceara el scuze

| AlexandruParaschiv98 a răspuns:

E clar ca el este invidios pe tine sub masca aia de prieten bun cel mai bine ar fi sa rupi orice legatura cu el sa nu mai ai deaface cu oamani ca astia asa am paitit si eu.

| draculea a răspuns:

Vai ce bun esti tu la bataie faci o runda cu mine?