| ShutUpBoy a întrebat:

Cred ca ar trebui sa zic Buna seara! Povestea mea este : Imi place un baiat nu pot sa zic ca il iubesc si nici comportamnetul lui foarte frumos pot zice ca lasa de dorit dar ma atrage aspectul lui! Toata vara se uita la mine ma striga cand ne intalniam la magazin vorbeam dar acum o luna l-am vazut sarutandu-se cu una ( sa ii zicem X) draguta fata, si acum 2 saptamani am aflat ca ii cu o amica de (sa ii zicem Y) de 4 luni! Am ramas cu gura cascata nu pentru ca mie imi placea de el si am aflat ca are prietena, dar eu toata vara o il vedeam si prin oras cu X! Acum doaua seri am fost sa ma plimb cu Y si cu verisoara baiatului care mi-a zis ca lui ii place de 3 tipe! Din curiozitate am intrebat care sunt acelea si mi-a zis ca X, Y si eu! Si tot el mi-a zis daca as vrea sa fiu cu el! Nu am stiut ce sa ii zic si mi-a zis ca pana la sfarsitul saptamani sa ii zic decizia mea! Deci intrebarea mea este : Ce Dumnezeu sa-i zic cand mie imi place de el dar el e asa de afemeiat? Nu vreau sa ma marit cu el dar nici sa ma atasez de el cu timpul apoi sa-mi dea cu sutu in fund! Funda! Si va multumesc ca mi-ati citit povestea, mai complicata decat o culegere de matematica clasa a XII-a! ( Scuzati categoria)

1 răspuns:
| spidermanule a răspuns:

Pai uite iti zic eu ce sa faci accepta ca pana la urma n-ar fi asa de rau dar daca accepti sa-i zici ca o sal iubesti numai pe el daca renunta la alea 2 tot ce trebuie sa faci e sa ii spui in fata ca esti indragostita de el si sa ii spui da la sfarsitul saptamanii si o sa fiti fericiti... funda?