|

Hei TPU. Cred ca unele fete au problema mea, am un frate mai mare, care e chair de treaba, doar ca e foartee grijuliuu, daca eu sunt cumva cu un baiatt sau ma inteleg mai bine cu el, zice ca nu e pentru mine, si asa o sa faca intodeauna la orice baiat, baiatul perfect pentru mine probabil e unul care seamana cu el, mi-ar fi placea sa ma lase pe mine sa gandesc, sa gresesc daca e si sa invat din greseli, tiu ca vrea sa aiba grija d emine, si imi vrea binele, dar este enervant. Voi ce ati facee? Sau daca aveti un frate asa, ce faceti ca sa nu va mai faca asa? Multumesc, funda

1 Raportează Evaluează
1 răspuns:
| a răspuns:

Draga anonima am si eu o sora si nu pot zice ca sunt exagerat de grijuliu dar tu fiind sora mai mica iar el mai mare el stie ce urmaresc baietii in ziua de azi si poate trage mai repede concluzii uneori decat tine.
cred ca tot ce vrea e sa iti fie tie bine si sa nu siferi deoarece in urma unei dezamagiri in dragoste se pot intampla multe.
e bine sa asculti si de el si sa judeci si tu dar pana la urma tu faci ce e mai bine pentru tine.sau cel putin ce crezi tu ca e bine, dar asta nu inseamna ca e toata lumea de acord sau e bine ce faci tu.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează