| Wihox a întrebat:

Hei TPU, fac ce fac si tot la voi ajung.
Am de facut un cadou cu pretextu ca e "de Craciun" si mi-a picat numele colegei de care imi place big grin. Si nu stiu ce sa ii iau. Vreau sa ii iau ceva simbolic, sa-si aminteasca de mine, m-am gandit la un urs de plus alb pufos dar nu gasesc. Daca stiti unde pot gasi lasati-mi va rog raspuns. In caz ca nu gasesc urs, ce credeti ca ar fi frumos sa ii iau?

3 răspunsuri:
| Axys a răspuns:

Buna ce dragut happy felicitari pai te-as putea ajuta cu cateva idei hmm sa vedemmm
o cana cu numele ei sau cu zode eei ar pare interesant.
un lantisor, o pereche de cercei, vezi si tu ce poarta
o esarfa, un parfum
un ursulet sa nu fie alb se murdareste rapid happy si mai gandeste-te cam ce iar place ei sau cher o cutie e macheajuri asta daca foloseste happy ca n-am de unde sa stiu eu happy

sper ca team putut ajuta cat de cat papa

| xNuiiDeTiinex a răspuns:

Frumos, ar fi un ursulet de plus. Nu trebuie neaparat sa fie alb. Mai uita-te pe la magazinele din orasul tau si poate gasesti :->. Si noi facem asa de Craciun laughing eu trebuie sa-i dau cadou unei fete, iar mie un baiathee hee prima data l-am nimerit eu pe el (trebuia sa-i dau eu lui), dar apoi am facut iar si e invers, el imi face mie laughing. Bafta :*

| Blackrose101 a răspuns:

Ii poti cumpara un colier in forma de inima deoarece purtandu.l, s.ar gandi la tine.