| Deenshx a întrebat:

M-am saturat, Dirigu meu cred ca are ceva cu mine laughing). Mereu dar mereu ma baga pe mine in orice subiect. In fine sunt si eu mai rea mai chiulesc de la ore si chestii dar ma terorizeaza! big grin. Imi spune ca mai este o luna pana la sf anului si o sa aiba el grija de mine! nu stiu ma sperie! El este prof de mate si este cel mai rau prof din sch toti se tem de el! Asi vrea sa ii schimb impresia despre mine darr nu stiu cum sa fac asta! In fine nici nu il cunoasteti laughing, nu stiti despre ce este in stare! Nici nu ii poti spune parerea ta, cu ceilalti profesori poti sa mai discuti dar el imediat te face pro*t, handica*at, idi*t... in toate felurile de face de nu iti mai vine sa mai ridici capul din pamant! Va rog dati-mi un sfat dau funda+vot!

Răspuns Câştigător
| Andreea_Deya_1998 a răspuns:

Nu mai chiulii macar luna asta, fii calma si incerca ca atunci cand apare el sa fii mai intelegatoare, asa sunt si eu si tot asa face dirigintele meu cand vorbeste despre ceva mai grav se uita urat dar chiar si asa mai e doar o luna de scoala deci vei scapa anul acesta de el repede:p incearca sa ii faci o impresie buna cand incepe scoalalaughing

| Deenshx explică (pentru Andreea_Deya_1998):

Ma dispera! laughing. Mai ales cand a zis ''Pe alti o sa ii trec clasa fara motiv, si pe tine. '' In fine nu este el in stare de asa ceva! Dar ma enerveaza nu il mai suport! laughing.In fine cat mai este pana la sf anului o sa incerc sa fiu mai ''cuminte''! Daca voi putea desigur! laughing Hai merci de raspuns! Ai funda.

1 răspuns: