| YouAreWhatYouRead a întrebat:

Heii, TPU. Am nevoie de câteva sfaturi sau, de fapt, cred că vreau doar să mă descarc puțin, așa că..nu știu, trec printr-o perioadă destul de nasoală, în care simt că nu prea mai am prieteni..adică, eu sunt o persoană foarte sociabilă și îmi vine greu să văd că alții "refuză" să mă bage în seamă..adica, sunt a 9-a și da, ok.mi-am făcut prieteni noi la liceu, însă nu pot să îi simt foarte apropiați, pentru că, na.ei în restul timpului stau cu prietenii lor.și eu stăteam cu foștii colegi, dar..de exemplu, azi era vorba să ies cu ei la mall și până la urmă s-au făcut 2 grupuri și au plecat separat și normal că eu am rămas pe din afară și n-am mai mers nicăieri. M-am simțit îngrozitor. În fine, sunt mai multe povești de genul ăsta, dar, ce voiam să evidențiez e faptul că nu știu ce să cred, ori trebuie să mă schimb eu ori ei..deși nu știu ce aș putea să schimb la mine, având în vedere că sunt o persoană sociabilă, prietenoasă. Câteva sfaturi? P.S. Când recitesc ce am scris pare o chestie superficială, dar pentru mine contează destul de mult.

7 răspunsuri:
| Neo12 a răspuns:

Aşa mi se întâmplă şi mie, dar, uşor, uşor, am renunţat să mai bag lumea în seamă.
Şi eu sunt sociabilă, dar m-am retras, acum stau mai singură aşa. Oricum nu există prieteni adevăraţi (pentru că mi s-a demonstrat asta, am renunţat sa mai bag persoanele în seamă şi să-mi dau seama că-s doar oameni cu care te poţi ajuta). Orice aş face, la un moment dat sunt dezamăgită şi prefer să ascult muzică şi să vorbesc decât ce e de vorbit. Stau mai mult în casă, făcând diferite lucruri.

| YouAreWhatYouRead explică (pentru Neo12):

Păii, cam asta fac și eu..nu m-am închis în mine, dar îmi petrec mai mult timpul în casă, timp pe care nu îl irosesc de cele mai multe ori. Știu că nu există prieteni adevărați, dar e plăcut să știi că măcar ai cu cine să stai de vorbă sau ceva de genul ăsta.

| Neo12 a răspuns (pentru YouAreWhatYouRead):

Ştiu ce zici.
Încearcă să ai o relaţie mai strânsă cu părinţii tăi sau cu verii/verişoarele tale, poate reuşeşti cu ei.

| YouAreWhatYouRead explică (pentru Neo12):

Mda, nu știu cât o să meargă, dar mersi oricum de sfat. big grin

| Neo12 a răspuns (pentru YouAreWhatYouRead):

Nu ştiu alte sfaturi să-ţi ofer.
Eu acum am şi iubit şi îmi petrec timpul mult mai bine cu el, decât cu nişte oameni care chiar mă pot folosi.

| YouAreWhatYouRead explică (pentru Neo12):

Mă bucur pentru tine. Sper să vă înțelegeți bine în continuare!

| Neo12 a răspuns (pentru YouAreWhatYouRead):

Ne înţelegem.