Întrebare recomandată | ihavefeelingsandimsad a întrebat:

Nu vreau sa dramatizez, dar am nevoie doar de niste sfaturi.
Am inceput liceul si de cand mi-am cunoscut colegii am senzatia ca toata lumea ma ignora sau cel putin cei de varsta mea se feresc de mine. Sunt o fata normala, arat normal, sunt doar timida si n-am incredere in mine.
Nu dau impresia de ingamfata, cu nasul pe sus si nici nu sunt asa. Vreau sa cunosc cat mai multa lume dar ma opreste firea mea tacuta.
La scoala nu vorbesc aproape cu nimeni, nici cu fostii colegi nu prea mai schimb vorbe.
Incerc de cateva zile mai mult ca oricand sa ma arat prietenoasa, sa pun intrebari, sa fiu de treaba si amuzanta. La fel, lumea ma ignora in continuare.
Nu stiu cum sa fiu amuzanta si sociabila, sa ma integrez intr-un grup. Habar n-am ce sa fac, ce sa spun, imi vine pur si simplu greu si renunt.
Ma puteti ajuta?

5 răspunsuri:
| KamaSutra a răspuns:

Uite stiu cum este sa fii nou...colegi noi pe care nu-i cunosti si cu[,] care crezi ca nu te vei imprieteni niciodata. Asa am fost si eu dar acum am devenit o familie.
Incearca sa-ti gasesti niste prietene foarte bune pentru inceput, zambeste mult, fa-te remarcata prin lucruri bune, fii tu insuti si ai rabdare... Este greu la inceput dar cu timpul vei vedea ca exista persoane care au meritat asteptarea!
Cat despre increderea in tine, cand simti ca nu mai poti repeta-ti in minte sau mai bine cu voce tare" Pot sa fac asta!" sau "Nu trebuie sa ma descurajez!" pentru ca o gandire negativa atrage lucruri negative si invershappy

Bafta multa

| BiuL a răspuns:

Da nu incerca sa fii sociabila cu toti ca nu merita si pari bagatoare de seama. Gaseste o fata care ti se pare ok, gaseste lucrurile in comun de exemplu sunteti bune de la acelasi materii, acelasi trupe prefarate, faceti acelasi sport orice si porneste de acolo discutiile, incearca sa o abordezi si pe fb, dar nu zi de zi sa nu o stresezi apoi cand va cunoasteti cat de cat o poti chema la un suc, o plimbare si asa va imprieteniti si apoi incet incet o sa iti faci si alti prieteni. Ai rabdare si alege mai degraba calitatea decat cantitatea.

| DarthRevan a răspuns:

Nu trebuie sa faci nimic, si eu sunt ca tine dar sunt baiat. Efectiv nu-mi pasa de colegii.Generatia asta este o cauza pierduta daca si itu vrei sa faci parte din ea, este alegera ta.Dar sunt sigur ca esti o fata de treaba si sti ce trebuie sa faci.In liceu sunt tot felul de smecheri care se cred destpetii, si tot felul de fete care vor sa intre in centrul atentiei.Eu iti recomand sa te uiti mai mult la tine, sa inveti ce iti place si ce nu.Sa citesti ceva ce iti place. daca vrei putem vorbi dupa si iti explic mai multe! lasa-mi un mesaj daca vrei sa stii ceva
P.S si eu sunt in clasa a-X-a si nu ma inteleg cu colegii mei pentru ca iei au ramas la mintea de cocos iar eu mi-am vazut interesul.

| gherv1gamer a răspuns:

Nu fi timida. asta este doar in mintea ta, la mine a mers.imprietenestete cu o fata care sta cu mai multe fete, vb in ore chiar daca nu-i asa ok, flirteaza cu colegu, colega de banca si cauta subiecte noi de discutie in permanenta.prinde curaj. Asa.ce se poate intampla rau? nimic

. deci incearca ca doar ai de castigat...(ajuta la teste, asa vei deveni best over)

| TweetyDya a răspuns:

Spune glume, povesti captivante, fa lucruri amuzante!