Da, am iesit, dar nu sunt genul.
Pur si simplu s-a intamplat; oricum, cand imi place mai mult de o fata, nu prea mai bag in seama altele.
Ca sa nu afle una de cealalta... La mine a fost usor, era cate una din oras, alta dintr-un sat apropiat, alta din alt sat... Si imi era usor, ieseam cu aia din oras, noaptea mergeam la aia din sat. Cu a 3-a ieseam tot in oras, dar nu prea aveam unde sa ma intalnesc cu "oraseanca", ca ea nu prea iesea aiurea din casa.
Si oricum, alea erau relatii de bulaneala, pierdut vremea, si in cel mai bun caz, sex.
Si chiar si asa, nu imi place sa fac asta. Prefer o singura curva, care vine la nevoie, sau o prietena stabila, in care pot avea incredere.
Eu cred ca intr-un final tot vor afla una de alta..si va iesi urat.Mai bine vezi de care iti place mai mult si ramai doar cu ea.
Daca stai cu toate pentru ca au forme, sfatul meu este sa le lasi si sa faci cumva sa iti vina mintea la cap ca sa nu iti mai bati joc de fete
Nu pentru ca m-as simti oribil sa vad ca o fata care ma place eu o mint cu nerusinare plus ca nu as putea face asa ceva deoarece nu imi sta in caracter si e peste principile mele, dupa mine cei care fac asta sunt niste idioti care nu le merita pe fetele alea. Fara suparare.
Păi, nu iti recomand sa faci asta, caci tot vor afla pana la urma si se vor simti folosite
Mai bine nu face asta, nu o sa iasa bine alege-o pe cea cu caracterul cel mai ok dar sa fie proportional cu frumusetea si ramai cu ea insa nu te avanta prea tare sa nu se creada importanta daca ai aleso pe ea
Daca trebuie sa intrebi pe TPU e clar ca nu esti pregatit pentru asa ceva.
Ne intalnim in curand cu noi intrebari la capitolul Sanatate dupa ce te dai de gol si o patesti!
Minciuna are picioare scurte, se va afla oricum.o duci bien o saptamana, doua, iar apoi una dintre ele, mai zdravana asa, face pe detectivul, si gata ti-e pita.
Ar fi mult mai rezonabil daca ai fi cu una singura si nu cu mai multe. nu esti cu nimic mai presus daca faci nu doar 1 persoana sa sufere ci mai multe. asa ca sfatul meu este sa ramai cu cea care te face sa te simti implinit, si sa nu mai copiezi "tot ce e la moda" te face sa fi mai prejos in niciun caz mai presus.
Draga, mai bine una si buna decat doua si proaste, da? Adica unde suntem aici, ne crezi cumva cu**e proaste cu care te joci?
Eu una zic ca nu e binbe ceea ce faci. Dar du-te undeva unde nu te duci cu cealalta, cred ca merge. Totusi, o sa sufere din cauza ta dar... mneah
La un moment dat vor afla si nu vei ramane cu niciuna.
Sau una te va parasi, cealalta va afla, si te va parasi si ea.
Heii. Uite, s-ar putea sa tii se para rautacios raspunsul meu dar sunt fata si daca prietenul meu mi-ar face asta, as cauta-o si pe cealalta si pe el..si as sta serios de vorba cu amandoi.Tie ti-ar place ca femeia ta sa mai umble cu inca cineva? Eu cred ca nu..si sa stii ca intr-o relatie nu prea poti sa jonglezi cu sentimentele cum vrei tu..in primul rand poate fata pune suflet si.e destul de urat sa rupi bucati din ea doar ca vrei tu sa faci pe smecherul si sa te culci si cu altele sau mai stiu eu ce. Varianta cea mai buna e sa iti alegi una si sa ramai cu aia. Cine alearga dupa 2 iepuri nu prinde niciunul.iar faima ta se poate pata foarte usor daca gandesti asa. Mi-ar place sa tii se puna pata pe vreuna si sa iti faca asa cum ai tu de gand sa faci..sa vedem..iti mai convine?!
In primul rand, de ce ai vrea sa faci asta? De ce sa iesi cu o tipa daca o inseli? De ce sa iesi cu ea, daca tie iti place de alta sau de toate? Trezeste-te ba la relitate! Fetelor nu le plac genul asta de baieti, si cu siguranta nu vor vrea compania celor ca tine
In al doilea rand, daca le inseli cel mai probabil le pierzi pe amandoua, pentru ca, atunci cand vor afla o sa fie foarte suparate si mai ales dezamagite.
Da-ti o palama peste fata si revino-ti!
Din cauza oamenilor ca asta de a pus intrebarea o sa aveam iar alte fete care o sa se planga ca au patit nu stiu ce.
Pai incearcale sa le convingi sa fie ambele prietenele tale fara a fi geloase una pe alta... la mine a mers ))))
De ce ai face asta? pe bune acum!? oricum vor afla una de alta candva...asa ca mai bine te potolesti
...tie ti-ar placea ca iubita ta sa iasa cu mai multi baieti?
anonim_4396 întreabă: