Cum ai putea sa-i faci o petrecere supriza daca va duceti la el?
Sau tu te astepti sa te duci la el si sa-i organizezi o petrecere acolo, in casa lui?
Sincer, asa ceva eu nu as accepta! Sub nici o forma nu mi-ar place sa-mi vina cineva in vizita si sa se apuce sa-mi organizeze mie casa si petrecerea... daca era la tine acasa si oragnizai pentru el, era altceva!
In orice caz, este jenant, ca dupa 4 ani sa nu vrei sa-i cumperi un cadou, chiar si de dragul de ai lua ceva.
O bratara de argint, un lantisor, un ceas... oricum sunt chestii de bun simt si nu sunt scumpe.
Nu e casa lui. E casa mea. Părinții mei au apartament acolo, în caz că nu ştii citi.
Nu e casa lui. E casa mea. Părinții mei au apartament acolo, în caz că nu ştii citi. Sunt la facultate. Bunicul meu a avut cancer. Am avut nevoie de bani pentru operatii. Ai mei fac deja un mare efort să ne ducă acolo. Citeşte de două oro. EU am casă în Mallorca, nu el. Eu! Eu îl duc acolo, în casa mea şi a părinților mei.
Nu poti sa-ti spun decat ca, o relatie cu un copil de 17 ani nu este o relatie de lunga durata. Nu-ti dau mai mult de 3 ani cu baiatul asta! Pentru ca in 3 ani se va maturiza si va realiza ca s-a plictisit de tine, va avrea sa cucereasca lumea, sa intalneasca fete mai tinere, va vedea cu alte cuvinte, tot ceea ce la 17 ani nu vede!
Cu atat mai mult, deja s-a plictisit, inca 1-2 ani si va renunta la tine!
anonim_4396 întreabă: