| World a întrebat:

Help me pleaseee (((

ieri m-am despartit de prietenul meucrying(...nici eu nu inteleg motivele mai exact, mie mi-a spus ca sunt prea complicata iar sorei lui ca sunt sufocanta. Aiurea! de fapt el e cel sufocant! Oricum numai pot fara el, n-am dormit toata noaptea[si asa nu prea dorm eu]. Ma gandesc numai la el! Stiu ca si el tine la mine, mi-a spus ca o sa imi fie mai bine fara el si l-am intrebat lui cum ii e fara mine si a spus ca prefera sa nu raspunda. De multe ori mi-a spus ca i-ar fi greu fara mine si pot jura ca nu mintea. E genu de om foarte incapatanat, am insistat putin dar tot nu, a ramas. Sora lui mi-a zis sa il las 2 zile fara sa dau nici un semn si e posibil sa revina el la mine, daca nu da el, a 3 zi ma duc la el. Nu suport gandu ca numai sunt cu el, tineam la el enorm, la nimeni nu am tinut cum tineam la el((. M-am rugat non stop doar pentru asta, inca o sansa vreau cu toate ca nu i-am gresit cu nimic. Doar pe el il mai aveam, toate bazele si energiile mele erau " el ". Era singurul rost pentru a mai ramane in viata. Inainte sa il cunosc numai era mult si aveam de gand sa ma sinucid dar uite ca l-am cunoscut si ma impiedicat sa mai fac asta. A 2 oara nu va mai aparea nimic si nimeni. Sunt cu moralu, nervii tot, la pamant! ma chinuieste numai gandu ca numai e cu mine! numai pot (. Stiu ca dupa unu vine altu dar la nici unul altu nu tin ca la el si el la mine sunt sigura, doar ca are el idei aiurea. Nu stiu ce sa mai fac. Petreceam cu el aproape non stop, de dimineata pana seara! totul imi aduce aminte de el, melodii, haine, persoane etc.Nu pot sa stau o secunda fara sa nu vb cu el! pentru ca stiu ca numai suntem impreuna si nu pot. O iau razna pur si simplu!crying crying

7 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Asta e o greseala pe care o facem toti.Credem ca nu putem trai fara o persoana daca ea dintr-un motiv sau altul dispare din viata noastra.Nimic mai fals. Timpul si oamenii iti dovedesc altceva, te intaresc si intr-un fel te schimba.De fapt orice experienta te schimba. El s-a despartit de tine fara niciun motiv aparent. Ori s-a saturat de tine ori si-a gasit pe altcineva.Sau poate vrea sa fie singur. Daca e ultima varianta mai bine asculti sfatul primit si il lasi in pepenii lui un timp.Nu incerca sa fortezi prea mult chestia cu impacarea ca sa nu pari "sufocanta"winkingCine a zis ca nu poti trai fara el? Ba cum sa nu si inca bine.Ideea e sa treci in cat mai scurt timp posibil peste idee prost conceputa ca nu poti trai fara el

| alone a răspuns:

Ai rabdare cateva zile poate o sa t caute el... daca tine la tine si o sa vada ca suferi nu o sa reziste sa stea dep d tine!

| happy_7964 a răspuns:

Uite stiu ca poate fi foarte greu cand pierzi ceva drag, dar viata ta nu se invarte in jurul unei singure persoane. Sunt o multime de lucruri pe care merita sa le vezi, sa le traiesti, sa le simti etc. Cum poti sti ce-ti va rezerva viata de acum inainte? Cum poti sti ce pierzi? Eu ti-as zice ca daca tot e vara sa-ti iei o vacanta, sa calatoresti, sa vezi si alte locuri si sa descoperi si alte lucruri care sa te " tina in viata". Ia-ti o pauza de la toate lucrurile astea, inchide-ti telefonul si pleaca macar la tara, daca banii nu-ti permit sa vezi alte locuri. Citeste sau vezi un film si poate asa vei realiza ca nu esti nici prima si nici ultima care a trecut prin asa ceva.Omul cat traieste invata. Chiar nu ai niciun vis, niciun ideal? Descopera ce ti-ar placea sa faci si sa ai in viata si incearca sa ajungi sa-ti implinesti visele. Pe "drum" vei gasi cu siguranta multe surprize. Refugiaza-te in arta. Astfel vei putea trasforma dramele vietii in succese. O sa se intoarca el la tine sau o sa vina altul mai bun. Niciodata nu trebuie sa crezi ca nu mai ai motive sa traiesti. Viata e prea scurta oricum si nu ai timpul necesar sa faci toate lucrurile care iti plac si pe care trebuie sa le faci. Cum ai putea sa crezi ca ai facut prea multe cand sunt atatea locuri frumoase, persoane pe care merita sa le cunosti, lucruri de facut, oameni de ajutat. Ai atatea de facut si de invatat intr-un singur an.
Mult noroc!

| Baby a răspuns:

Pai in primul rand ar trebui sa lasi sa treaca alea 2 zile, daca nu au trecut inca si sa te duci sa vorbesti cu el... dar sa nu incepi sa plangi zgomotos sau sa tipi sau sa faci pe disperata pentru ca pe tipi ii ingrozeste chestia asta. Lor le plac fete independente care sunt fericite si isi iubesc viata si nu le trebuie neaparat un tip ca sa fie bucuroase. Spune-i ca tot ce vrei sa aflii e cu ce ai fost sufocanta, pentru ca parerea ta este ca nu ai facut nimic gresit. Eventual spune-i sa mai incercati, si promite-i ca nu o sa mai fii "dependenta" de el. Chiar daca tu simti ca mori fara el, in NICI UN CAZ nu ii arata sau spune lui asta. Cel mai important e sa iti pastrezi calmul in preajma lui sau a prietenilor lui. Daca asta nu merge explica-i ca ti se pare foarte aiurea sa se desparta de tine asa degeaba. Spune-i ca daca e cu alta o sa il intelegi [chiar daca probabil no sa o faci] dar macar sa recunoasca si sa nu te lase sa traiesti cu impresia ca a fost vina ta ca v-ati desp. Astea sunt pretexte (ca esti sufocanta...etc.), crede-ma. Daca vrei sa vorbim mai mult eu iti trimit idu meu de messenger intr-un mesaj privat. Aaa si apropo sa nu ii trimiti smsuri sa nu il suni sa nu il contactezi pe messenger si sa nu ii pui pe prieteni/sora lui sa vorbeasca cu el despre tine, pentru ca atunci chiar o sa se simta sufocat. Poate ca s-a desp de tine ca sa vada daca poti traii fara el. Sa nu mai ai tentative de sinucidere, si chestii de genu pentru ca il influenteaza negativ chestiile astea. Nu il baga prea mult in seama. Daca primesti un sms de la el, incearca sa nu raspunzi in urmatoarea secunda ca si cum ai asteptat toata ziua sa vibreze telefonul. Daca te intereseaza, baga-mi idu de mess si vorbim acolo.Baftaaaaaa!:*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Asta ni se intampla tuturor...eu tzias zice sa nu iti mai batzi capulwinking capu sus happy arata-i ca nu iti pasa...si ca poti sa mergi mai departe:*

| lorra92 a răspuns:

Asa mi` s-a intamplat si mie. Cunosc sentimentul. Un sfat : Puneti in gand idea ca : " Ma sunt baieti pe lumea asta, nu e el singurul ". Si incerca sa eviti orice discutie cu el, pentru ca mai tarziu va realiza totul, si se va intoarce la tinewinking. Sper ca ti-am fost de ajutor! Mult noroc :*

| World explică:

Soriina trimite-mi mesaj cu id tau pls