| vikirikimiki08 a întrebat:

Help TPU!
Zilele trecute in timp ce ma plimbam prin mall m-am revazut cu o persoana pe care in trecut mi-a placut tare mult, m-a vazut si a venit la mine sa ma imbratiseze, desi a fost o simpla imbratisare intre noi eu nu pot uita gestul lui fata de mine
Mentionez ca am schimbat doar cateva vorbe, a intrebat el ce mai fac, pe unde mai sunt si dupa a fugit inapoi la treaba lui
El si in trecut ma intreba diverse tot ca sa mai afle detalii despre mine, mici gesturi din partea lui fie din sprancene, privirea in jos, vocea usor timida si nesigura mici glumite din partea lui la adresa mea de ex imi zicea mereu ca mai vorbim, oricum stai aproape doar ca niciodata nu a facut un pas mai mare sa ma invite la o cafea desi cu toate astea as vrea eu sa ii zic sa ne vedem doar ca mereu este prins cu munca si mai mult de 5 min maxim nu imi aloca. efectiv nu stiu cum sa procedez cu el, iar pe insta nu ne avem la prieteni ca sa vorbim acolo stiu ca i-am dat cerere mai demult si nu mi-a acceptat-o
Plus ca el atunci cand ne vedem si sunt si prieteni comuni pastreaza distanta fata de mine

1 răspuns:
| lpavel a răspuns:

Mai mai mult ca sigur te place, dar e foarte timid cu tine chiar daca incearca sa ascunda asta! Daca il placi si tu si vrei neaparat sa fi cu el va trebui sa insisti tu, altfel nu veti fi niciodata impreuna!
Apoi daca veti ajunge sa fi-ti impreuna sa fi pregatita ca tu vei fi capul relatiei voastre, el niciodata nu va face primul pas spre ceva, sa fi constienta de asta! Asa sunt toti cei ca el!
De exemplu sa zicem ca aveti ani de relatie impreuna si ti-ai dori sa te ceara de sotie, uita n-o va face niciodata laughing tu va trebui sa-i zici sau sa-l indrumi cumva... un astfel de barbat este el!
Nu e un alfa dar te va iubi mult si nu te va insela niciodata!